Europa leder Solheim Cup 9-7 før single-matchene

Team USA kjempet seg tilbake på søndag og klarte 3 poeng i foursome i morgenøkten. Men Europa snudde trenden i ettermiddagwna fourball, og leder 9-7 på vei inn i siste dags acgjørende single-matcher.

Rookie Leona Maguire, som er den første irske spilleren som representerer Europa i Solheim Cup, har hittil hatt en fenomenal turnering, som har gitt henne 3,5 av 4 mulige poeng sammen med henholdsvis Mel Reid og Georgia Hall.

«Nesten som å være på college»

Du vet aldri hvordan du skal reagere i disse situasjonene før du blir satt i dem. Det er dette man trener på. Dette er det du forbereder deg på. Jeg elsker laggolf. Jeg elsker matchspill. Det føltes litt som å være på college. Jeg har hatt fantastiske partnere som har fått meg til å føle meg så komfortabel der ute og har bare prøvd å cooles av utnytte momentet og sette noen putter når jeg kunne.

Leona Maguire

I morgenøkten utgjorde Maguire og Reid nok en gang en formidabel duo da de beseiret Nelly Korda og Ally Ewing 5&4 etter å ha dominert hele veien.

I ettermiddagsøkten spilte de sammen i fourball mot Jennifer Kupcho og Lizette Salas. Til il tross for at de lå bak store deler av runden,, sørget en birdie på fra Reid på hull 18 for at matchen ble delt.

Europas to andre poeng på ettermiddagen kom fra Charley Hull og Emily Kristine Pedersen, som sikret en 3&2 seier over Danielle Kang og Austin Ernst.

I ettermiddagens andre match vant Carlota Ciganda og rookien Nanna Koerstz Madsen en 1 opp over Jessica Korda og Megan Khang.

Den europeiske duoen slet i store deler av matchen, men en birdie av Koerstz Madsen på hull 12 utlignet stillingen før Cigandas birdie fra 13 meter på hull 15 sørget for at de vant 1 opp.

Solheim Cup vises på strømmekanalen GolfTV, og avsluttes med tolv avgjørende singlematcher mandag.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  R&A The Open 2o22: Final Qualifying med Jarand Arnøy, Markus Braadlie  og Espen Kofstad ((Fairmont St. Andrews 28. juni)

  PGA Tour:  John Deere Classic   (3o. juni -3.  juli)

  Korn Ferry Tour:  The Ascendant presented by Blue  med Kristoffer Ventura ((3o. juni -3.  juli)

   DP World Tour: Horizon Irish Open med Espen Kofstad  ((3o. juni -3.  juli)

  Challenge Tour:  Italian Challenge Open  med Kristian Krogh, Elias Bertheussen og Jarand Arnøy (3o. juni -3.  juli)

  Ladies European Tour: : Amundi German Masters  med Marianne Skarpnord,  Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar og Michelle Forsland og Karoline Lund (3o. juni -3.  juli)

  LET Acess Seris: Golf Saint Omer med Dorthea Forbrigd Julie Boysen Hillestad,  , Stina Resen og Celine Karlung  ( (3o. juni -2.  juli)

  Nordic League: PGA Championship Landeryd Masters  med seks nordmenn ( (29. juni -2.  juli)

  Amatør:  DIAC 2022  med Casper Bjurhult Kennedy, Tom Røed Karlsen og Henrik Heyerdah (28. juni – 1. juli)

  Junior:  Stenson Sunesson Junior Challenge  med Leo Hirukawa Aaraas (28. juni)

  NGF-turneringer:  Lag NM Junior 1. og 2. Divisjon    (29. juni -2.  juli)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×