Ventura misset sjansen til å beholde kortet på PGA Tour

Korn Ferry Tour Championship på Victoria National Golf Club i Indiana var siste sjanse for Kristoffer Ventura til å beholde kortet på PGA Tour kommende sesong. Men det gikk dessverre skeis. Og det med få slags margin etter en sterk avslutningsrunde.

Da Kristoffer Ventura stod på første tee før siste runde i Korn Ferry-finalen var oppgaven krystallklar: Med fjerdeplass ville han ende Topp 25 på Korn Ferrry-rankingen, og på den måten for å beholde spillerettighetene på PGA Tour 2021/22.

Det var nettopp slik han sikret seg kortet til PGA Tour for to sesonger siden,. Blant annet takket være to seire og én tredjeplass.

Men finaleturneringen endte med delt 15.-plass på -9. Det var «bare» fem slag fra den sikre grunnen som en plassering i Topp 4 ville gi.

At Kristoffer måtte forsøke å berge PGA Tour-kortet i Korn Ferry-sluttspillet, skyldtes at han var blitt nummer 165 i FedEx Cup på PFA Tour.

Spillerne som endte sin PGA Tour-sesong mellom 126.- og 200.-plass i FedEx Cup ffikk plass i de tre turneringene som utgjør finalespillet i Korn Ferry Tour.

Spillere som ligger Topp 25 på Korn Ferry Tour etter de tre finale-turneringene rykker opp til PGA Tour. Systemet er lagt opp slik at det er mulig å få til med bra resultater i Korn Ferry Tour Finals-serien. Som nettop var det Viktor Hovland gjorde da han sikret seg PGA Tour-kortet i august 2019.

Korn Ferry Tour finals for Ventura

19.-22. august: Albertsons Boise Open presented by Chevron i Boise, Idaho — DELT 77.-PLASS

26.-29. august: Nationwide Children’s Hospital Championship i Columbus, Ohio — MISSET CUT

2.-5. september: Korn Ferry Tour Championship presented by United Leasing & Finance i wburgh, Indiana — DELT 15.-PLASS GJORDE AT KISTOFFER IKKE KLARTE Å ENDE I The 25.

19 missede cutter

Kristoffer Ventura har spilte 26 turneringer på PGA Tour i 2020/21-sesongen. I sin tre første turneringer for sesongen sikret han seg en delt sjetteplass og en delt syvendeplass. Men har også 19 missede cutter på PGA Tour i denne sesongen.

Se også: Resultater fra Korn Ferry Tour Championship  

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: MhMasters Tournament Med Viktor Hovland (6. -9. apri

  lChallenge Tour : The Challenge presented by KG med Kristoffer Reitan og Elias Bertheussen ( 28. -31. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Astara Chile Classic ( 30. mars - 2. april)

  LPGA; Dio Implant LA O pen med Celine Borge ( 30. mars - 2. april) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.