Ping har lansert en 13-graders Rapture treerwood for golfere som tøffe nok i trynet til å velge bort driveren fra bagen. 
er-du-t-ff-nok-til---fjerne-driveren-

DRIVERALTERNATIV: Ping Rapture 13-graders treerwood er et alternativ for golfere som vil oppnå driverlengde med en kølle som er lettere å treffe ballen med, og som det også er enkelt å slå fra fariway med.

Den nye Rapture treerwooden har en fleksibel og het slagflate i titan samt to andre titanlegeringer i det forholdsvis små hodet.

Kortere skaft og mindre hode gjør det lettere for de fleste golfere å svinge Rapture-wooden enn en tradisjonell driver.

Titan er lett og sterkt, som gjør at det kan plasseres tunge wolframvekter på de stedene i køllehodet som påvirker hvor mye ballen spinner når den forlater slagflaten.

Lite spinn

Lavt spinntall er en av fordelene med drivere, fordi høy spinn gjør at ballen stiger som en ballong.

Ved å redusere spinntallet, kan ingeniørene øke utgangsvinkelen på slaget. På den måten utnyttes mest mulig av kraften til å drive ballen framover, og mindre på å få den til å stige.

I følge Ping-sjef John Solheim er det nettopp kombinasjonen wolframvekter og titan som gjør at Rapture-wooden leverer ballhastighet og utgangsvinkel på nivå med drivere.

Slagflaten har varierende tykkelse, og er laget i betatitan, som er 30 prosent sterkere enn vanlig titan. Slagflaten er tilgivelig, som betyr lange slag også ved treff utenfor senter.

Det matte, svarte hodet er 219 kubikkcentimeter, som bare er rundt 60 prosent av størrelsen på en tradisjonell driver. Løftevinkelen på 13 grader er justerbar en halv grad opp eller ned, og Pings TFC 949-grafittskaft er 43,5 tommer. Det er et par tommer kortere enn på en driver, noe som gjør det lettere for golfere å treffe ballen rent.

Anbefalt utsalgspris: kr. 3999

Se også: Ping hjemmeside 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.