Er du tøff nok til å fjerne driveren?

Ping har lansert en 13-graders Rapture treerwood for golfere som tøffe nok i trynet til å velge bort driveren fra bagen. 

er-du-t-ff-nok-til---fjerne-driveren-


DRIVERALTERNATIV: Ping Rapture 13-graders treerwood er et alternativ for golfere som vil oppnå driverlengde med en kølle som er lettere å treffe ballen med, og som det også er enkelt å slå fra fariway med.

Den nye Rapture treerwooden har en fleksibel og het slagflate i titan samt to andre titanlegeringer i det forholdsvis små hodet.

Kortere skaft og mindre hode gjør det lettere for de fleste golfere å svinge Rapture-wooden enn en tradisjonell driver.

Titan er lett og sterkt, som gjør at det kan plasseres tunge wolframvekter på de stedene i køllehodet som påvirker hvor mye ballen spinner når den forlater slagflaten.

Lite spinn

Lavt spinntall er en av fordelene med drivere, fordi høy spinn gjør at ballen stiger som en ballong.

Ved å redusere spinntallet, kan ingeniørene øke utgangsvinkelen på slaget. På den måten utnyttes mest mulig av kraften til å drive ballen framover, og mindre på å få den til å stige.

I følge Ping-sjef John Solheim er det nettopp kombinasjonen wolframvekter og titan som gjør at Rapture-wooden leverer ballhastighet og utgangsvinkel på nivå med drivere.

Slagflaten har varierende tykkelse, og er laget i betatitan, som er 30 prosent sterkere enn vanlig titan. Slagflaten er tilgivelig, som betyr lange slag også ved treff utenfor senter.

Det matte, svarte hodet er 219 kubikkcentimeter, som bare er rundt 60 prosent av størrelsen på en tradisjonell driver. Løftevinkelen på 13 grader er justerbar en halv grad opp eller ned, og Pings TFC 949-grafittskaft er 43,5 tommer. Det er et par tommer kortere enn på en driver, noe som gjør det lettere for golfere å treffe ballen rent.

Anbefalt utsalgspris: kr. 3999

Se også: Ping hjemmeside 
 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: AT&T Byron Nelson  (12. – 15. mai)

  Korn Ferry Tour: Visit Knoxville Open med Kristoffer Ventura (12. – 15. mai)

  DP World Tour: Soudal Open med Espen Kofstad og Kristian Krogh (12. – 15. mai)

  Nordic League: Rewell Elisefarm Challenge  med Torbjørn Johansen, Martin Ulseth, Sebastian Eidsæther Syhrog Mats Heien (10. – 12. mai)

  Ladies European Tour:Aramco Team Series – Bangkok med Marianne Skarpnord og Karoline Lund  (12. – 14. mai)

  LET Access Series: Flumserberg Ladies Open med  Dorthea Fobrigd, Tina Mazarino, Michelle Forsland og Celine Karlung  (12. – 14. mai)

  LPGA: Cognizant Founders Cup (12. – 15. mai)

  Norgescup: Garmin Norgescup Larvik GK   (4. – 15. mai)

  College:  NCAA Franklin Regional  med Emilie Øverås 9. – 11. mai)

  College:  NCAA Tallahassee Regional  med Franzizks Sliper og Anna Cathrine Kreklin 9. – 11. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×