I mars kommer Titleist med nye modeller av deres toppball. De lover mer lengde, mykere følelse og lengre holdbarhet
enda-en-ny-utgave-av-pro-v1-og-pro-v1x-golfballer-

I BUTIKKENE FRA MARS: Boksene til nye Pro V1 og Pro V1x har velkjent Ttileist-design.

enda-en-ny-utgave-av-pro-v1-og-pro-v1x-golfballer-

SKJØNNHETEN KOMMER INNENFRA: Fra utsiden er det ikke lett å se forskjell på 2013-modellen og tidligere utgaver av Pro V1. Og dersom du lurer, så kan vi forsikre at også Pro V1x er til forveksling lik forgjengerne.

enda-en-ny-utgave-av-pro-v1-og-pro-v1x-golfballer-

enda-en-ny-utgave-av-pro-v1-og-pro-v1x-golfballer-


Titleist to flaggskip, Pro V1 og Pro V1x, er verdens bestselgende golfballer, som omtrent hvert eneste år kommer i ny utgave.

Som vanlig lover Titleist enda mer lengde for hver årsmodell. Men denne gangen er også superlativer som mykere følelse og lengre holdbarhet hyppig brukt i markedsføringen.

De siste forbedringene skyldes ny kjerne og ny skallteknologi i 2013-utgavene av Pro V1 og Pro V1x.

Nye Pro V1 er mykere enn noen gang, mens mer lengde oppnås på grunn av lavere spinn samt mer rull etter utslag og på det lange spillet fra fairwayen.

Begge de nye modellene har en forbedret Urethane Elastomer-skall. Sammen med ny teknologi for maling av ballen gir dette lengre holdbarhet samtidig som den hvite, lyse fargen beholdes lengre.

Nærspillet

Pro V1 og Pro V1x er kjent for sin Dropp-og-stopp-kontroll, som gjør det lettere for golfere å være presis med nærspillet.

— Ytelse er det som driver oss alle hos Titleist, sier Mary Lou Bohn, markeds- og kommunikasjonssjef for Titleist golfballer, i en pressemelding.

I følge markeds- og kommunikasjonssjefen har de nye utgavene av Pro V1 og Pro V1x oppnådd de beste testresultatene noen gang.

Det gjelder i laboratorietester så vel som prototyper i bruk på tourene, blant andre ved Adam Scott (Pro V1) og Luke Donald (Pro V1x).

Nye Pro V1 og Pro V1x vil være tilgjengelig i golfbutikkene fra begynnelsen av mars.

Pris: Kr. 520/dusin
Se mer: Titleist hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.