Callaway bruker smidd kompositt i sin Diablo Octane Black, tidenes letteste og sterkeste materiale.
en-driverrevolusjon-

15. november blir en merkedag ikke bare for Callaway Golf, men kanskje for hele golfindustrien.

Da lanserer Callaway sine nye Diablo Octane Black-drivere, som også kommer i tourmodell, og Diablo Octane fairwaywoods.

Selskapet sammenligner begivenheten med 20-årsjubileet for den originale Big Bertha-driveren, som på mange måter er gunnlaget for den suksessen selskapet har i dag.

Denne gangen er det altså det nye komposittmaterialet i Callaways Diablo Octane Black-drivere som utgjør det store gjennombruddet.

Aldri har sleskapet brukt et lettere og sterkere material enn den smidde kompositten (Forged Composite). ¬

Materialet er utviklet i samarbeid med Callaways nye tekologipartner, Automobili Lamborghini (som i bilen), og har gjort det mulig for Callaways ingeniører å utvikle et køllehode som overfører mer kraft til ballen i trefføyeblikket.

En annen fordel som særlig gode spillere vil ha glede av er at den smidde kompositten gir en mer konsekvent ballbane enn noe titanhode klarer.

Det nye materialet brukes i driverens krone, og gjør at tyngdepunktet kan defineres helt nøyaktig. Sammen med høy dridningsmotstand (MOI) gir det bedre ballbane.

Det lettere og mer effektive køllehodet pares med et lendre skaft, som gir større hastighet på køllehodet i trefføyeblikket. Og også vi som ikke er kølleingeniører forstår at mer effektiv kraftoverføring og høyere køllehastighet gir lengre slag.

Slagflaten er for øvrig smidd på en måte som gir større sweetspot, og dermed lengre slag når du ikke treffer ”midt i kjøttet”.

Diablo Octane Black Tour har et noe mindre hode enn standardmodellen, normalt overgangsstykke (hosel) og er litt mer åpen ved adressering, slik bedre spillere gjerne foretrekker. Begge modellene koster det samme.

Pris: Kr. 2895
Mer info: Callaways hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.