Golfjournalist Zephyr Melton rapporterer fra Golf, at noen av de beste golfspillerne på PGA-touren også har eliterangerte caddier. Rory McIlroy og hans caddie, Harry Diamond, er et slik eksempel. Diamond, tidligere profesjonell golfer, vant 2012 West of Ireland Championship, en turnering hans nåværende sjef vant to ganger seks år tidligere. En annen minneverdig historie er den av Lance Ten Broeck, som i 2009 både spilte og var caddie i Valero Texas Open, der han slo sin sjef for dagen, Jesper Parnevik.

Wyndham Clarks caddie, John Ellis, tidligere assisterende trener for Oregon menns golflag, mener det burde være en spiller-caddie event av et slag. Han mener det ville være flott TV-underholdning fordi utøverne vil få vise en blanding av strålende slag og fullstendige miss, til stor fornøyelse for seerne.

Dette er en idé som tidligere ble luftet på Subpar, blant annet av Rickie Fowlers caddie, Ricky Romano, i fjor. På det tidspunktet vurderte Romano ham og Fowler som sterke kandidater hvis en slik konkurranse skulle finne sted. Ellis derimot, holdt nøytral og nevnte ikke seg selv og Clark.

Han nevnte umiddelbart Erik van Rooyen og hans caddie, Alex Gaugert, som favoritter. Gaugert, som er tidligere lagkamerat fra universitetet i Minnesota, klarte i fjor sommer kvalifiseringen til PGA-touren og spilte de to første dagene av 3M Open i samme gruppe som van Rooyen. Ellis spøkte at dersom en slik event fant sted, ville van Rooyen og Gaugert være favoritter med -130 odds.

​Les hele saken på: Read More