Etter et smertefullt tap i U.S. Open på søndag, valgte Rory McIlroy å ikke snakke med pressen og returnerte direkte hjem til Florida. Han deltok i denne ukens Travelers Championship, den åttende og siste PGA Tour Signature Event for sesongen, men på mandag uttalte han via sosiale medier at han ikke kommer til å spille turneringsgolf de kommende ukene.

“Det var en hard dag i går, kanskje den tøffeste i mine 17 år som profesjonell golfspiller,” skrev McIlroy. Han gratulerte også Bryson DeChambeau, som ble mester, og uttrykte sin skuffelse over noen feiltrinn i løpet av turneringen, spesielt puttene på det 16. og 18. hullet på finale dagen.

I stedet for å deltage i ytterligere turneringer i nær fremtid, planlegger McIlroy å ta noen uker fri for å reflektere og forberede seg til hans forsvar av Genesis Scottish Open og The Open på Royal Troon.

McIlroy hadde en sjanse til å avslutte en tiårig major-tørke ved Pinehurst, men to mislykkede putter under fire fot, samt en heldig par på det siste hullet fra DeChambeau, forseglet McIlroys skjebne som runner-up. McIlroys neste mulighet er Genesis Scottish Open som begynner 11. juli, etterfulgt av årets siste major, The Open Championship på Royal Troon, som starter 18. juli.

(Kilde: Golf.com)

​Les hele saken på: Read More