Suzann Pettersen endte på delt tredjeplass i World Ladies Championship, og viser til dumme feil som gjorde at hun ikke vant. Også Marianne Skarpnord og Caroline Martens hadde en solid turnering.
dumme-feil-kostet-tutta-seieren

TREDEJPLASS ETTER SMÅFEIL: Små slurvefeil kostet Suzann Pettersen topplasseringen i World Ladies Championship. Men hun er likevel godt fornøyd med gjenomføringen av ukens turnering i Kina.

— Spillet er sakte, men sikkert, på vei tilbake, sier Suzann Pettersen etter sin avsluttende tre under par 70-runde og -10 på delt tredjeplass i Kina, tre slag etter vinneren So Yeon Rui.

— Et par dumme feil kostet for mye mot disse jentene. Men alt i alt har det vært en god uke, og det har vært herlig å være tilbake her på Mission Hills.

Oslospilleren hadde 73-72-67-60 for ti under par og delt plassering med kinesiske Xiyu Lin, to slag bak Inbee Park og altså tre slag bak Rui.

Sterke resultater av Skarpnord og Martens
Marianne Skarpnord hadde en tung start med fire over par, 77, men 73-72-70 på de tre siste rundene førte henne til par og delt ellevteplass.

— Ja, det er jeg, svarer Moss og Rygge-spilleren på Golferens spørsmål om hun er fornøyd med å ende så høyt etter fire over par-runden, som innledet turneringen.

— Jeg gjorde trippel på hull 17 (første dag). Bortsett fra den, var det samme spill gjennom hele turneringen, oppsummerer hun.

Caroline Martens ble delt 17 med +2 etter 75-74-71-74.

— Det er mye bra i gamet nå om dagen, close til å være veldig bra. Så det er gøy, forteller hun til Golferen.no.

— Neste turnering er Marokko, noe jeg gleder meg veldig til, avslutter Martens.

Suzann Pettersen står over kommende ukes LPGA-turnering, JTBC Founders Cup i Arizona 19.- 22. mars, men er etter det Golferen.no erfarer klar til KIA Classic i California uken deretter. For Skarpnord og Martens står Hassan II Golf Trophy i Marokko 26. til 29. mars på programmet. Der får de også selskap av Tonje Daffinrud.

Se også: Resultater fra Kina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.