Barbasol Championship i Nicholasville i Kentucky endte i nok en misset cut for Kristoffer Ventura. Runder på 74 og 72 ga to over par, mens cutten endte på dire slag under par.

Kentucky-turneringen var den 16. gangen denne sesongen for 26-åringen fra Østfold måtte pakke ta tidlig helg og pakke sammen golfbagen etter halvgått løp.

Venturas andrerunde på par inneholdt to birdier, som kom på hullene 1 og 13. Birdiene ble utlignet av bogey på hull 5 og hull 15.

Trenger en seier

Med misset cut i Nicholasville falt Kristoffer Ventura én plassering til 162.-plassFedEx Cup-rankingen. Der må han være blant de 125 beste ved sesongslutt for å beholde kortet til PGA Tour. Det ser ut til å være en oppgave som han bare kan løse ved å vinne en av de tre PGA-turneringene han kan få plass i før sesongen er over for hans del.

Seamus Power fra Irland vant Barbasol Championship på sjette omspillshull etter at han og amerikaneren J.T. Poston hadd endte på -21, ett slag foran Anirban Lahiri fra India og amerikaneren Sam Ryder.

Se også: Resultater fra Kentucky