Davis Love lanseres som Tigers neste trener

Tiger Woods er på jakt etter ny svingtrener. Like etter at han misset cutten i PGA Championship fortalte Woods at han ikke lenger vil arbeide med Sean Foley. Davis Love III lanseres som kandidat

davis-love-lanseres-som-tigers-neste-trener


TIGERS NETE SVINGTRENER? 50-åringen Davis Love III, med 36 profesjonlelle titler, blant dem én major, seks deltakelser som spiller i Ryder Cup, og kaptein for USA i 2012, lanseres som en kandidat til å overta treneransvaret for 38 år gamle Tiger Woods.

Det var ingen bombe at samarbeidet mellom Woods og Foley opphører. Woods har ikke vunnet en eneste major siden han begynte å jobbe med Foley i 2010.

Når så 2014 ender i katastrofe, og selv om skader er en sterkt medvirkende årsak, lå alt til rette for at Woods skulle sparke treneren.

Spekulasjonene om hvem som blir ny trener skjøt fart mandag, da Woods fortalte at han ikke har noen hast med å finne en ny trener.

Likevel ikke Harmon?

De heteste ryktene har gått på at Woods og Las Vegas-baserte Butch Harmon skulle finne sammen igjen, og bli en duo slik de var i Tigers dominerende år.

Men Harmon jobber med Phil Mickelson, og sannsynligheten for at Woods og han skal ha samme trener er på nivå med at samme mann skulle trene Lillestrøm og Vålerenga.

Hank Haney har vært nevnt. Det har også Golf Channels Brandel Chamblee, som i følge Chamblees kollega John Feintstein ikke ville være noe dårlig valg. Mens Woods ekskone, Elin Nordegren, må plasseres i kategorien for de mer utrerte forslagene

Hvorfor ikke Davis Love?

Samme John Feintstein trekker imidlertid fram et annet, interessant navn i en artikkel på Golfchannel.com: Davis Love III.

50-åringen, som har vunnet 36 profesjonelle titler, blant dem én major, som har deltatt i seks Ryder Cup som spiller og som var USAs Ryder Cup-kaptein i 2012, har imidlertid aldri jobbet som svingtrener.

Likevel mener Feinstein han vil være et godt valg. Ikke minst siden hans far og trener, avdøde Davis Love Jr., var en av golfens mest anerkjente og respektere trenere fram til sin død i en flyulykke i 1988.

Feinstein trekker fram at Love Jr. vokste opp med store trenere. Blant dem Harvey Penick, hvis forståelse av golfsvingen regnes blant de største.

Og ikke minst har Davis Love III vært den av spillerne kollegaer på touren mest har gått til for å få råd og vink på treningsfeltet.

Kanskje nestemann blir en viss 38 år gammel Tiger Eldrick Tont Woods. Som ønsker, og trenger, mer enn bare gode råd.

Spillere som har bedt Davis Love III den tredje om råd tidligere, forteller at han gitt dem under betingelse av at de ikke spør en annen neste dag. Det passer nok Woods bra …

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Farmers Insurance Open (25. - 28. januar)


  DP World Tour :Hero Dubai Desert Classic med Espen Kofstad (25. - 28. januar)

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy 2..- 5. februar
 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.