Kontroversielle John Daly har debutert som radiovert. Og benyttet anledningen onsdag til å hevde at 2015 vil bli dominert av Tiger. Og begrunnet det. HØR INNSLAGET.
daly-overbevist-om-at-2015-blir-tigers--r

FRAM I RAMPLEYSET IGJEN: John Daly deburterte som radiovert på SiriusXM PGA Tour Radio onsdag. Og benyttet anledningen til å framføre at han er overbevidt om at 2015 blir Tiger Woods’ år.

daly-overbevist-om-at-2015-blir-tigers--r

I STUDIO: Onsdag var det premiere for John Dalys program Hit It Hard på den amerikanske radistasjonen i studio med sitt SiriusXM PGA Tour Radio.

To ganger majorsvinner John Daly kan mer enn å slå golfballen inn i neste fylke. Han er også plateartist, begersvinger og utrert i klesveien.

Nå kan han også føre radiovert til på CV-en etter å ha debutert som programleder på SiriusXM PGA Tour Radio.

Dalys show heter, kanskje ikke uventet, Hit It Hard, og i den første utgaven onsdag kveld amerikansk tid brukte han mye tid til å snakke om Tiger Woods.

Daly snakket om hvor mye skader påvirker golfen, og at Tiger Woods, ulikt han selv, har tid og råd til å vente med å fortsette tourlivet til han er skadefri.

Tigers år

— 2015 kommer til å bli Tigers år. Det vil si, om ikke John Daly kommer og sparker han bak, er blant tingene Daly sier i klippet under.

— Og jeg sier dere: Dersom han er skadefri, er det ingen som kan slå den karen!

Kanskje med unntak av John Daly selv. I Tyrkia nylig vant han i alle fall nylig sin første turnering på ti år.

Hør innslaget lenger ned på siden-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.