Etter nesten 15 år i sjefsstolen takker daglig leder i Bærum GK snart for seg. I denne videoreportasjen gjør Brede Kristoffersen opp status, og ser en lys fremtid både for klubben og for golf i Norge. SE VIDEO.
daglig-leder-i-sin-siste-sesong

GÅR OVER I PENSJONISTENES REKKER: Daglig leder Brede Kristoffersen i Bærum Golfklubb blir pensjonist før neste sesong er i gang. I videoen reflekterer han litt over utviklingen i golfen i Norge gjennom de snart 15 årene han har ledet en av landets største golfklubber.

daglig-leder-i-sin-siste-sesong

NATURSKJØNN OG FREDELIG: Bærum Golfklubb kan være stolt over en velpleiet, men krevende, golfbane, flotte klubbhusfasiliteter og et av Norges aller beste treningsanlegg. Her utslaget fra hull 12 med klubbhustunet i bakgrunnen og deler av treningsanlegget mot høyre bildekant bak dammen.

Da Bærum Golfklubbs bane åpnet i 1989 var den resultatet av en 17 år lang, og til dels svært tung, kamp for å anlagt en golfbane i Bærum.

På den tiden var fortsatt skepsisen mot golf stor, og Bærum Golfklubb ble anlagt mer på tross av enn på grunn av myndighetenes innstilling til golfsporten.

I over 14 av disse årene har Brede Kristoffersen vært daglig leder i klubben, som er blant landets største med 1700 medlemmer.

Kristoffersen kom inn som daglig leder på et tidspunkt der det var ventelister både for å bli medlem og å bli sponsor.

Når han går over i pensjonistenes rekker innen neste sesong er ordentlig i gang, er det i en tid der pendelen virker å ha snudd fra de forrige årenes nedgang mot fornyet optimisme for golfsportens framtid i Norge.

I dag kan Bærum Golfklubb være stolt over å ha et av landets mest komplette golfanlegg.

I tillegg til en krevende og naturskjønn 18-hullsbane har klubben også en nihulls par-3-bane og et av Norges aller beste treningsanlegg, som benyttes flittig av medlemmene.

Se også: Bærum GK hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.