Med en monsterputt for eagle på andre omspillshull nedkjempet Paula Creamer spanske Azahara Munoz, og tok sin tiende LPGA-seier. Suzann Pettersen ble delt fjerdekvinne. SE VIDEO AV MONSTERPUTTEN.
creamer-vant--tutta-p--fjerde

TOK SIN TIENDE SEIER: En monsterputt for eagle ga Paula Creamer hennes tiende LPGA-seier, og den første siden US Open i 2010, da hun beseiret Azahara Munoz på andre omspillshull i HSBC Women’s Champions på Senstosa Golf Club i Singapore.

Det ble en høydramatisk sisterunde av HSBC Women’s Champions i Singapore med kollaps for lederen og dramatisk omspill, som ble avgjort på andre hull.

Halvveis ledet Karrie Webb fra Australia med tre slag, og så ut til å cruise inn til sesongens andre seier — hun vant også Australian Open for to uker siden.

38-åringen kollapset imidlertid på de siste ni, som hun gikk på tre slag over par. Dermed var det duket for omspill mellom Creamer og Munoz, som begge hadde -10, ett slag foran Webb på tredjeplass.

Det første omspillshullet ble delt på par, på det andre klarte Creamer å nå greenen på to slag på par-5-hullet.

Munoz satte sitt tredjeslag til et par meter fra pinnen, og hadde en ganske rett birdieputt. Creamer lå på øverste platå, og hadde en skrå eagleputt på 20 meter.

Ballen gikk over kanten, rullet mot hullet, og svingte akkurat nok til å gå i for Creamers første seier siden US Open i 2010.

— Den skulle egentlig ikke gått i, men det var både fantastisk og utrolig at det skjedde. Og at jeg skulle komme tilbake i the winners circle i en så stor turnering som dette betyr veldig mye, sa Creamer etterpå.

Suzann Pettersen hadde fire birdier og to bogeyer for to under for dagen og -7 totalt. Og apropos monsterputter; Pettersens birdieputt på hull 16 var også 20 meter på en godt ondulert green.

Fjerdeplassen betyr imidlertid ikke at Pettersen tok innpå Inbee Park på verdensrankingen. Verdenseneren var nemlig blant de øvrige fire på delt fjerdeplass.

Se også: Resultater fra Singapore

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.