Når Cobra nå utvider sin serie av ZL Encore-drivere, betyr det at du kan velge mellom tre farger av den samme køllen: Hvit, svart eller rød.
cobra-ser-r-dt

HVIT, SVART ELLER RØD? Cobra lar deg velge mellom tre forskjellige farger av ZL Encore-driveren.

cobra-ser-r-dt

cobra-ser-r-dt

cobra-ser-r-dt


ZL Encore Driver har det Cobra kaller E9 Face Technology med dobbel bue i slagflaten samt flerkomponent konstruksjon med krone og såle i karbonfiber mens resten av hodet er i titan.

I følge en pressemelding skal dette gi optimal ytelse, maksimal tilgivenhet og maksimal lengde. Og det er jo slett ikke ille.

Ian Poulter er for øvrig blant dem som har spilt med den hvite ZL Encore-driveren siden den ble lansert på slutten av fjoråret.

Skråstilt utbuling

Tom Preece, som er Cobras forsknings- og utviklingssjef forklarer E9 Face-teknologien med at det er en elliptisk slagflate som gir bedre lengde og større nøyaktighet på slagene.

Effekten skal være påtagelig fra hvilket som helst treffpunkt på slagflaten, som har fått 30 prosent større sweet-spot.

Fordelene med å skråstille utbulingen gjør at treff også lavt og høyt på slagflaten gir godt resultat.

Først med hvit driver

Cobra har tradisjon for å tilby flere fargealternativer, og var de første som tilbød to farger da de lanserte S3-driveren.

Og fortsatte å gjøre det ved å lansere ZL Encore-driveren i både hvit og svart da den kom på markedet i slutten av 2011.

Cobra ZL Encore er tilgjengelig i hele grader fra 8,5 til 11,5 grader løftevinkel for høyrehendte, og i 9,5 og 10,5 for venstrehendte. Skaftene er fra Fujikura, kommer i alle stivhetsgrader og heter Motore F1 i driverne med høyest vinkel, og Motore F3 for de med lavest. Driveren vil være tilgjengelig i butikk 19. oktober.

Pris: Kr 3195

Se også: Finn nærmeste forhandler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.