Cobra utvider sitt sortiment av fargede AMP Cell-drivere med en Augusta-grønn utgave. Du kan bli en av 1800 som får ha den i bagen fra fredag 15. mars. Fra før er den tilgjengelig i blått, rødt, oransje og sølv.
cobra-hyller-the-masters

ÉN AV 1800: Cobra utvider sortimentet av fargede drivere med en Augustta-grønn i begrenset utgave før The Masters andre uken i april.

cobra-hyller-the-masters

cobra-hyller-the-masters

cobra-hyller-the-masters


Sannsynligheten for at du noen gang skal kunne vinne din egen utgave av den grønne jakken, som Masters-vinnerne mottar, er realistisk sett lik null.

Sannsynligheten for at du skal kunne putte en grønn Cobra AMP Cell med My Fly-teknologi i bagen er derimot en ørliten bit større.

Fra 15. mars vil nemlig 1800 utgaver bli distribuert til utvalgte golfbutikker på verdensbasis. Om det er snakk om noen i Norge, vites foreløpig ikke.

2300 kroner

Dersom Cobra gjør som ved tilsvarende, tidligere stunt, er det neppe snakk om flere grønne Cobra AMP Cell-drivere i Norge enn at de kan telles på én hånd.

My Fly-teknologien gjør at køllens løftevinkel kan stilles inn til mellom 8,5 og 11,5 grader, og prisen er i pressemeldingen til Cobra oppgitt til 399 dollar, altså rundt 2300 kroner.

Skulle du være så heldig å skaffe deg én, men ikke være helt sikker på at dine venner helt vet hvilken sjelden vare du har i bagen, så er hver grønne AMP Cell-driver stemplet 1 of 1800.

Kjekt å ha …

Se også: Cobra hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.