Caroline Westrup Norges representant på LPGA

TRENGER EN GOD TURNERING: Caroline Westrup er klar for Yokohama Tire LPGA Classic, hennes andre start på LPGA denne sesongen. Den første på Hawaii endte i misset cut. Foto: NGF

I Suzann Pettersen skadefravær får vi stole på Caroline Westrup denne uken. Norske spillere er også i sving på LET, challengetouren og Nordic League.

Caroline Westrup var også med i LPGA-turneringen Lotte Championship på Hawaii forrige måned. Der endte det i misset cut etter 79-75 og +10.

Når Yokohama Tire LPGA Classic slås i gang i Prattville, Alabama på Kristi himmelfartsdag, torsdag 5. mai, håper bærumspilleren å vise seg fram fra en sterkere side.

— Jeg har slått ballen bra i det siste men har ikke fått til scoren. Målet er å få spillet inn i turneringsrytme og å ha det gøy. Da bør det bli en bra turnering, sier hun i en pressemelding fra NGF.

Se også: Livescoring fra Alabama

Tre norske jenter i europaturnering

Damenes europatour er i Marokko, etter åtte ukers turneringspause. Lalla Meryem Cup starter på Royal Golf Dar Es Salaam, også det Kristi himmelfartsdag.

Marianne Skarpnord, Caroline Martens og Tonje Daffinrud representerer Norge, med førstnevnte høyest rangert på 29.-plass på rankingen så langt.

Caroline Martens har vært i USA og forberedt seg ved å spille på Syemtra Tour mens Tonje Daffinrud har holdt formen ved like på LET Acccess Tour, der det ble andreplass  sist uke.

Les også: Endte på andreplass i Swiss Ladies Open

Se også: Livescoring fra Dar Es Salaam

Tage og Krogh på challengetouren

Espen Kofstad står over Turkish Airlines Challenge for å spare ryggen, men Eirik Tage Johansen og Kristian Krogh er på plass i Belek, der Gloria Golf Club er vert for ukens challengeturnering.

Siddisen har en delt 24.- og en delt 32.-plass i de to turneringene som har vært spilt så langt, drammenspiller Krogh har to missede cutter bak seg.

Også denne turneringen starter Kristi himmelfartsdag.

Se også: Livescoring fra Belek

Stort norsk felt i Danmark

I Tønder på Sønderjylland stiller tolv nordmenn til start i eccoturneringen Kitchen Joy Championship, den første Nordic League-turneringen på skandinvisk gress denne sesongen.

Turnerngen starter onsdag 4. mai, og avsluttes fredag 6. mai etter tre runder. Etter fem turneringer, fire i spania og én i Tyskland, er Christian Aronsen høyest på rankingen blant nordmennene med åttendeplass.

Se også: Livescoring fra Danmark

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Farmers Insurance Open (25. - 28. januar)


  DP World Tour :Hero Dubai Desert Classic med Espen Kofstad (25. - 28. januar)

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy 2..- 5. februar
 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.