Foto: NGF

I Suzann Pettersen skadefravær får vi stole på Caroline Westrup denne uken. Norske spillere er også i sving på LET, challengetouren og Nordic League.

Caroline Westrup var også med i LPGA-turneringen Lotte Championship på Hawaii forrige måned. Der endte det i misset cut etter 79-75 og +10.

Når Yokohama Tire LPGA Classic slås i gang i Prattville, Alabama på Kristi himmelfartsdag, torsdag 5. mai, håper bærumspilleren å vise seg fram fra en sterkere side.

— Jeg har slått ballen bra i det siste men har ikke fått til scoren. Målet er å få spillet inn i turneringsrytme og å ha det gøy. Da bør det bli en bra turnering, sier hun i en pressemelding fra NGF.

Se også: Livescoring fra Alabama

Tre norske jenter i europaturnering

Damenes europatour er i Marokko, etter åtte ukers turneringspause. Lalla Meryem Cup starter på Royal Golf Dar Es Salaam, også det Kristi himmelfartsdag.

Marianne Skarpnord, Caroline Martens og Tonje Daffinrud representerer Norge, med førstnevnte høyest rangert på 29.-plass på rankingen så langt.

Caroline Martens har vært i USA og forberedt seg ved å spille på Syemtra Tour mens Tonje Daffinrud har holdt formen ved like på LET Acccess Tour, der det ble andreplass  sist uke.

Les også: Endte på andreplass i Swiss Ladies Open

Se også: Livescoring fra Dar Es Salaam

Tage og Krogh på challengetouren

Espen Kofstad står over Turkish Airlines Challenge for å spare ryggen, men Eirik Tage Johansen og Kristian Krogh er på plass i Belek, der Gloria Golf Club er vert for ukens challengeturnering.

Siddisen har en delt 24.- og en delt 32.-plass i de to turneringene som har vært spilt så langt, drammenspiller Krogh har to missede cutter bak seg.

Også denne turneringen starter Kristi himmelfartsdag.

Se også: Livescoring fra Belek

Stort norsk felt i Danmark

I Tønder på Sønderjylland stiller tolv nordmenn til start i eccoturneringen Kitchen Joy Championship, den første Nordic League-turneringen på skandinvisk gress denne sesongen.

Turnerngen starter onsdag 4. mai, og avsluttes fredag 6. mai etter tre runder. Etter fem turneringer, fire i spania og én i Tyskland, er Christian Aronsen høyest på rankingen blant nordmennene med åttendeplass.

Se også: Livescoring fra Danmark