Er du blant de tre millioner som i løpet av siste uke har sett filmen om Bubbas hovercraft? Les den utrolige historien om lureriet som kanskje ender opp med å bli virkelighet.
bubbas-hovercraft-rent-pr-stunt

bubbas-hovercraft-rent-pr-stunt

bubbas-hovercraft-rent-pr-stunt

bubbas-hovercraft-rent-pr-stunt


I forrige ukes Go’helg-spalte på Golferen.no presenterte vi en video der Bubba Watson kjører luftputegolfbil.

Nå viser det seg at det hele var iscenesatt for å skape oppmerksomhet om den nye sponsoravtalen mellom Oakley og regjerende Masters-champion Bubba Watson.

Videoen, der Bubba kjører hovercraft-golfbilen over vanndammer og fairwayer er imidlertid sann og riktig nok. Men det var egentlig aldri i Oakleys planer å begynne med golfbiler.

Tre millioner visninger

Siden filmen ble lansert i forrige uke har den vært sett tre millioner ganger, mens hovercraft-produsenten Neoteric har mottatt over 500 telefoner.

Rundt 150 av telefonene var fra folk som ville kjøpe eller leie golfhovercraft. En australier ville bestille 100 stykker.

Hovercraften som ble bygget om til Oakley-filmen har en grunnpris på rundt 100.000 kroner. Og nå har Oakley bestemt seg for å vurdere prosjektet nærmere.

Lette etter PR-stunt

Oakleys markedssjef Nathan Strange forteller til Businessweek at ideen oppstod fordi de ønsket å gjøre en video med Bubba Watson som ville spre seg selv over nettet.

— Vi hadde en brainstorming med mengder av ideer, og endte opp med at vi ville skape verdens første luftputegolfbil.

— Bubba tente i hundre, dette er akkurat den typen ting han har sansen for, fortsetter Strange.

Enig om å vurdere samarbeid

Ting skjedde fort, og Neoteric Hovercraft i Indiana var fyr og flamme og bygget om en av deres eksisterende modeller.

Selv om Oakley spesialiserer seg innen solbriller, klær og sko, utelukker ikke selskapet at de faktisk kan tenke seg å være med å kommersialisere luftputegolfbilen.

I alle fall har de to selskapene bestemt seg for å vurdere et nærmere samarbeid og en kommersialisering av Bubbas luftputegolfbil.

Kunne du tenkt deg å kjøpe luftputegolfbil? Bruk kommentarfeltet under, gå inn på Golferens Facebook-side eller ta diskusjonen hos våre samarbeidspartner Golfsnakk.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.