Golfjournalisten Jack Hirsh rapporterer på golf.com at Bryson DeChambeau har gjort et bemerkelsesverdig comeback for å vinne sin andre U.S. Open-tittel.

Etter sin første seier i U.S. Open i 2020 gikk DeChambeau gjennom en vanskelig periode både personlig og profesjonelt, inkludert skader og dødsfallet til hans far. På det laveste punktet var han usikker på om han noensinne ville være i stand til å spille golf igjen.

Etter å ha gått ned i vekt, endret utstyr og fokusert på sin mentale helse, klarte DeChambeau å vinne igjen i U.S. Open 2024 på Pinehurst, til tross for en rekke mislykkede turneringer og flere utskiftinger i laget sitt hos LIV Golf.

DeChambeau uttrykte sin takknemlighet for støtten han mottok i sin vanskeligste periode. Etter å ha vunnet tittelen, snudde han reflektivt tilbake til hans erfaringer og sa: “Så hvordan jeg har vokst, har jeg skjønt at det er mye mer i livet enn bare golf. Å være snill mot andre, og først og fremst respektere deg selv, er super viktig for å kunne behandle andre med respekt.”

DeChambeau har også samarbeidet tett med kollegene sine i LIV Golf, blant annet Paul Casey, Anirban Lahiri og Charles Howell III. Hans seier under U.S. Open markerer en imponerende vending i karrieren, og viser hans evne til å komme tilbake fra vanskeligheter.

Erfaringene hans, både profesjonelle og personlige, har uten tvil endret ham som person, men også hans syn på golf som sport. Etter å ha vunnet U.S. Open for andre gang, ser det ut til at DeChambeau har funnet en balanse mellom golf og livet utenfor banen.

​Les hele saken på: Read More