Den amerikanske golfspilleren Bryson DeChambeau gjorde seg bemerket i U.S. Open, hvor han seiret for andre gang takket være et strålende skudd fra en green-side bunker på 18. hull under den siste runden. Denne bedriften kom etter en utfordrende situasjon der DeChambeau’s ball havnet ved en rot på bakken, og han greide bare å gjøre en dårlig driver til sanden. Skuddet til DeChambeau ble senere beskrevet som sitt livs skudd. Denne seieren kommer 13 måneder etter at golfspilleren uttalte at han følte seg forvirret og utrygg på sine evner.

DeChambeau’s caddie, Greg Bodine, spilte en betydelig rolle i denne seieren. Han ga viktig støtte og optimisme til DeChambeau i det avgjørende øyeblikket ved å si, “Du har dette slaget. Jeg har sett deg innfri langt vanskeligere skudd”. Bodine, også kjent som G-Bo, har tidligere vært caddie for Tony Finau. Han har også selv spilt college golf og var med på å grunnlegge et innendørs golfanlegg.

Bodine og DeChambeau har hatt en vellykket profesjonell relasjon. De har vunnet LIV Golf-turneringer to ganger sammen, og DeChambeau ble runner-up ved PGA-mesterskapet. Deres samarbeid har lagt grunnlaget for DeChambeau’s triumf i U.S. Open (Kilde: Golf).

​Les hele saken på: Read More