Hagaspilleren Mikkel Bjerch-Andresen tok tirsdag kveld norsk tid sin første individuelle collegeseier i Royal Oaks Intercollegiate i Texas. Mens Kristoffer Ventura fra Oslo GK var på vinnerlaget i lagkampen.
bjerch-andresens-f-rste-collegeseier-

FØRSTE COLLEGESEIER: 5 år gamle Mikkel Berch-Andresen fra Haga Gk tok sin første individuell collegeseier da han vant Royal Oaks Intercollegiate i Texas med ett slag tirsdag vkeld norsk tid.

bjerch-andresens-f-rste-collegeseier-

PÅ VINNERLAGET: Oslospiller Kristoffer Ventura var på vinnerlaget til Oklahoma State i Royal Oaks Intercollegiate i Texas.

Mikkel Bjerch-Andresen hadde 66-70-71 for -6 etter par i siste runde, og vant med ett slag takket være avslutningen med birdie på de to siste hullene.

Seieren var Haga-spillerens første i collegekarrieren, og hans andre topp-5 siden sesongen startet i høst.

I lagkampen kom Baylor-universitetet på andreplass, bare ett slag bak vinnerne fra Oklahoma State, med Kristoffer Ventura på laget.

Oslo-spilleren kom på 15.-plass individuelt med +5 etter 72-72-74, og var Oklahoma-lagets tredje beste spiller

Feltets tredje nordmann, og den andre på Baylors lag, , Andreas Gjesteby fra Drammen GK, satte også sitt preg på turneringen ved å bli nummer åtte med +1, og nest best på femmannslaget.

Treneren skryter av Bjerch-Andresen

— Jeg tror man må se hvor han var for ett år siden, sier Baylor-coach Mike McGraw til universitetets nettsted.

— Da var han svært nær ved å si «hvorfor i all verden driver jeg med dette? Det er ikke gøy lenger.» Mens nå har han konkurranseinstinkt nok til å gå ut og vinne i et virkelig sterkt felt.

— Kontrasten til hvor han var og hvor han er og hvor han mener han er på vei er godt å se for en coach å se. Og dessuten veldig godt for spilleren fordi han virkelig begynner å tro på seg selv, som er fantastisk, skryter McGee av 25-åringen.

Se også: Resultater fra Texas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.