Elias Bertheussen hadde en slitsom avslutning av Nordic League-turneringen Haverdal Open. Etter seks over par, 78, forteller han om en dag der ingenting fungerte.
bertheussen-fikk-ingenting-til--aring--fungere

AVSLUTTET SVAKT: Elias Berhteussen fikk inenting til å fungere under siste runde av Haverdal Open i Halmstad. Trønderen hadde åtte bogeyer og bare to birdier på kortet, og falt 20 plasseringer til delt 24.-plass.

— Hatt en tøff dag på banen. I tøffe forhold fikk jeg ingenting til å fungere, og når til og med jeg hadde uflaks, så ble det 78 slag og 24.-plass, skriver Elias Berhteussen på sin Facebook-profil

Dermed ble +1 totalt, og et realt fall fra den delte fjerdeplassen før siste runde.

Bertheussen hadde åtte bogeyer og to birdier lørdag. Svenske Jacob Glennemo vant med tre slags margin på -8.

Se også: Resultater fra Haverdal


Fredag:
Bertheussen takker putteren etter dag to

Elias Bertheussen fikk bare spilt 15 hull av andre runde i Nordic League-turneringen Haverdal Open. Han følte han måtte kjempe, og takker putteren for én under for dagen.

— Etter forsinkelse rakk jeg bare spille 15 hull før mørket kom. Har måttet kjempe utrolig hardt i dag, skriver Elias Berhteussen på sin Facebook-profil.

— Putteren har vært min beste hjelper. -1 for dagen og -4 totalt, delt åttendeplass, tre bak teten, oppsummerer trønderen

Og legger til at det bare gjelder å spille 21 solide hull lørdag. Bertheussen har absolutt mulighet til å gå forbi svenske Felix Fihn, og ta sin tredje Nordic League-seier for sesongen i Haverdal Open i Halmstad.

Peter Kaensche (+5) og Christian Aronsen (+8) klarte ikke cutten, som gikk ved +2.


Runde 1:
Bertheussen med i tetkampen

Elias Bertheussen fikk en fin start av Nordic League-turneringen Haverdal Open med tre under par, 69, og delt femteplass.

— Bra start på turneringen, fem birdies og to bogeys for 69 slag, skriver Elias Berhteussen på sin Facebook-profil etter første runde av Nordic League-turneringen Haverdal Open i Halmstad.

Det gir trønderen delt femteplass, tre slag bak ledende Joakim Wikström fra Sverige.

For Berhteussen er topp-5 på Nordic League-rankingen ved sesongslutt et av årets hovedmål. Der ligger han i skrivende stund på fjerdeplass. De fem beste får fulle spillerettigheter på challengetouren 2015.

I tillegg gir den nåværende topp-5-plasseringen ham direkte innpass i andresteget til europtour-kvaliken.

De øvrige nordmennene i Haverdal-feltet er mer beskjedne, der Peter Kaensche følger tettest på Berhteussen med +2 og delt 58-plass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.