Elias Bertheussen avsluttet Indonesian Masters med én under par, 71, der han blant annet hadde en meget flott eagle på hull 18, forteller han.
bertheussen-avslutning-under-par

KLART GODKJENT: Med tre av fire runder under par kan Elias Bertheussen så absolutt si seg fornøyd med CIMB Niaga Indonesian Masters på Royale Jakarta Golf Club i Djakarta.

bertheussen-avslutning-under-par

Turnering: CIMB Niaga Indonesian Masters Dato: 24. – 27. april
Bane: Royale Jakarta Golf Club, Djakarta, Indonesia, par 72, 6815 meter
Premiepott: 4,5 millioner kroner, hvorav 7000.000 til vinneren
Tittelforsvarer: Bernd Wiesberger
Norsk deltaker: Elias Bertheussen

— Det var mitt niende hull, forteller Elias Bertheussen til Golferen.no om eagelen på hull 18.

— Jeg slo veldig bra drive, og deretter firerjern til én meter, forsetter han.

Berthussen forteller at han traff mange fairwayer søndag. Etter at han på lørdagens runde én over par 73-runde bare hadde truffet fairwayen fire ganger fra utslaget

— Men jeg hadde noen grove misser som kostet slag, dessverre. Det var veldig bra med jern og wedger, men dårlig fra tee og med putteren, oppsummerer han.

23-åringens startet på hull 10, og med bogey på hull 11 og 13 var han to over for dagen etter fire hull. Deretter ble det birdie på 14, bogey på 16 og altså eagle på hull 18 for runding på par.

Hans siste ni ga birdie på hull 2, bogey på hull 8 samt en avsluttende birdie på hull 9.

Dermed endte Bertheussen på delt 35.-plassen med -3. Neste oppgave for trønderen blir ICTSI Philippine Open i Manila 15. til 18. mai.

Anirba Lahiri fra India vant med -17, ett slag foran Seuk-hyun Baek fra Sør-Korea og Cameron Smith fra Australia.

Se også: Leaderboard fra Djakarta


Runde 3:
Upresis Bertheussen tapte plasseringer

Elias Bertheussen måtte opp i én over par på tredjerunden i Djakarta. Strategien før runden lyktes, men spillet stod ikke i stil til ambisjonene, forteller han.

— Ja, slo fortsatt omtrent bare wood fra tee, men i dag slo jeg den dårlig. Traff kun fire fairwayer, så da ble det utrolig tøft når roughen er så høy som den er her, forteller Elias Bertheussen til Golferen.no.

Lørdagens runde inneholdt en birdie på hull 4 og bogeyer på hullene 8 og 9 for én over par, 73, for dagen og -2 totalt på delt 33.-plass, ned ti plasseringer.

— Etter at jeg følte jeg hadde skikkelig uflaks på hull 8 og 9, reddet jeg veldig bra fra hull 13 til 16 for å holde meg litt inne i matchen. Så tror +1 var en ganske rettferdig score for meg i dag, oppsummerer 23-åringen situasjonen før søndagens finalerunde.

— Så er det bare å håpe på at utslagene sitter litt bedre i morgen!

Med -2 er Bertheussen elleve slag bak ledende Cameron Smith fra Australia.


Runde 2:
Bertheussen kjører uten driver

Etter misset cut i årets to første turneringer får Elias Bertheussen endelig spille alle fire rundene. Og det skyldes blant annet at driveren stort sett ligger igjen i bagen, forteller han.

— Jeg spilte bra i dag også, sier Elias Bertheussen til Golferen.no om to under par 70-runden, som inneholdt fem birdier og tre bogeyer.

— Jeg slår treerwood på nesten alle utslagene, og har gjort det bra.

— Så det blir å holde samme spilleplanen i helgen, men prøve å utnytte par-5,hullene litt bedre, sier 23-åringen fra Trondheim.

På fredagens runde kom birdiene på hull 1, 2, 6, 10 og 13. Bogeyene kom på hull 5, 7 og 8.

Med -3 ligger Bertheussen på delt 23.-plass, sju slag bak Wen-tang Lin fra Taiwan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.