Aronsen bedt om å vente i Spania

Christian Aronsen er sjettereserve før Q-School-finalen som starter 24. november. «Jeg ble bedt om å holde meg klar», forteller han til Golferen.no.

aronsen-bedt-om---vente-i-spania-


BEDT OM Å VENTE: Europatourens sekretariat har anbefalt Christian Aronsen å holde seg klar. Som sjettereserve blir det antageligvis plass til ham i feltet på PGA Catalunya Resort 24. til 29. november.

aronsen-bedt-om---vente-i-spania-

aronsen-bedt-om---vente-i-spania-

aronsen-bedt-om---vente-i-spania-Christian Aronsen måtte ut i omspill lørdag med seks spillere om to finaleplasser til Q-School.

Miklagard-spilleren røk ut på første hull, og måtte ut i nytt omspill mot de tre andre som heller ikke fikk direkte plass.

Her ble Aronsen nummer to, og dermed sjettereserve når reservene fra alle de fire banene er regnet med. Og det er godt nytt, forteller han på telefonen fra Murcia:

— Ja, jeg har visst veldig gode sjanser til å få plass i finalen på PGA Catalunya. Og da skal jeg bare gå hele veien!

— Det var europatour-kontoret som anbefalte meg å bli igjen, de anser sjansene som gode, og har anbefalt helt ned til tiendemann (svenske Andreas Johansson, red.anm.) å være igjen, forteller Aronsen.

Grunnen til at så mange av reservene antageligvis kommer med, er at det er to turneringer igjen av europatourens 2012-sesong, begge spilles denne helgen.

Etter disse turneringene blir det endelig klart hvem av årets europatourspillere som må ta turen til Q-School.

Europatourens sekretariat har derfor for sikkerhets skyld holdt av plasser som ellers ville gått direkte til andrestegspillerne.

En del spillere vil dessuten alltid trekke seg like før Q-School starter, og Christian Aronsen kan etter alle solemerker belage seg på å spille om en plass på euruopatouren 2013.

— Lykkes jeg ikke med det, spiller jeg Q-School til asiatouren i januar, avslutter Aronsen, som forsikrer at formen er topp.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×