Jarand Ekeland Arnøy vant World Junior Golf-turneringen German Open med hele ni slag, og imponerte stort i Mannheim.
arn-y-suveren-i-tyskland

VANT I SUVEREN STIL: 17 år gamle Jarand Ekeland Arnøy fra Fana GK var fullstendig overlegen i World Junior Golf-turneringen German Open. Med 16 under par over tre runder vant bergenseren med hele ni slag,

Med serien 64-69-67 endte Jarand Ekeland Arnøy fra Fana GK 16 under par, og vant med hele ni slag foran hjemmefavoritt Maximilian Philipp Boegel.

Turneringen ble spilt på Golfclub Heddesheim Gut Neuzenhof, like øst for storbyen Mannheim en times tid sør for Frankfurt.

Arnøys åpningsrunde på åtte under par, 64, var turneringens beste, og plasserte ham i førersetet fra første runde.

Etter tre under par, 69, på andre runde, ledet 17-åringen med komfortable fire slag før den avsluttende runden torsdag.

Fana-spilleren åpnet turneringen med eagle på hull 11, og hadde i løpet av de tre dagene i tillegg 16 birdier mot bare to bogeyer.

Knud Andreas Krokeide, Asker GK, kom på delt 17.-plass med -1 etter 74-69-72. Tomas Skajem, Oslo GK, endte ett slag bak på par og delt 19.-plass mens Ålesunds Daniel Øverås ble delt 34 med +6 og Jarle Volden, Oslo, delt 37 med +7. I jenteklassen kom Kristin Simonsen fra Meland GK på en flott delt andreplass med +1, seks slag bak den suverene vinneren Csilla Lajtai-Rózsa fra Ungarn.

Se også: Resultater fra Tyskland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.