Andermatt, en perle i de sveitsiske Alpene, tiltrekker seg golfentusiaster fra hele verden for kombinasjonen av luksus, natur og golf.

Andermatts mesterskapsbane har i en årrekke blitt kåret til Sveits’ beste golfbane, senest i 2023. På Swiss Golf Awards 2018, kåret golfere i Sveits Andermatt Golf Course nummer én i kategorien “Best 18-hole course in Switzerland”.

Andermatt er også medlem av kvalitetsforeningen Leading Golf Courses of Switzerland, som består av kun åtte baner.Banen oppfyller de offisielle kvalitetsstandardene for banedesign og vedlikehold, treningsfasiliteter, gastronomi og pro shop, samt verdistandardene for en serviceorientert og bærekraftig golfvirksomhet.

Den skotsk-lignende 18-hulls mesterskapsbanen, designet av den anerkjente golfbanearktitekten Kurt Rossknecht, er 1,3 millioner kvadratmeter stor og over 6 km lang. Spillerne får en unik golfopplevelse på en vid, slak bane som slynger seg mellom mektige fjelltopper.

I tillegg til mesterskapsbanen, har Andermatt også en 9-hulls kortbane. Uansett ferdighetsnivå, vil golfentusiaster begeistres av golfopplevelsen.

Etter en dag med golfing kan besøkende nyte gourmetmåltider på lokale restauranter og slappe av på de flotte hotellene i området. Hotellene Chedi Andermatt og Radisson Blu Reussen tilbyr golfpakker som er gyldige fra sesongåpningen og frem til 30. juni.

På Radisson Blu Reussen kan golfere dra nytte av å bestille “It Takes Two” golfopplevelse; et tilbud som inkluderer to netters overnatting, frokostbuffet, tilgang til spa, basseng og treningsfasiliteter samt to integrerte greenfee og 20 prosent rabatt på hver ekstra greenfee. På The Chedi Andermatt tilbyr “Fairway to Heaven”-pakken en greenfee fra bare en natt eller “Whole in one” fra to netter og 20 prosent rabatt på greenfee for ledsageren; i tillegg til den luksuriøse frokostbuffeen og The Spa and Health Club.