Under United States Open, den 124. utgaven av turneringen på Pinehurst No. 2, har golfspiller Scottie Schefflers hårklipp skapt oppmerksomhet, både blant publikum og på sosiale medier, ifølge Golf. Med sin kortklipte frisyre har Scheffler utløst et mangfold av reaksjoner, blant annet fra Trevor Immelman, CBS’ ledende golfanalytiker, som ironiserte over frisyren på Twitter.

Ifølge artikkelen har Anthony Montanez, også kjent som “Monti”, vært den faste frisøren for US Open siden 2018. Fra en midlertidig frisørsalong på underetasjen av Pinehurst No. 2 klubbhuset, har Montanez og kollegaen hans, Eddie Callinas, allerede klippet mer enn 60 turneringsspillere denne uken, inkludert golfstjerner som Tiger Woods, Rory McIlroy og Justin Thomas.

Når det gjelder Schefflers klipp, forklarte Montanez at arbeidet var resultatet av Schefflers spesifikke forespørsel, og uttrykte tilfredshet med resultatet. Montanez mener det sosiale medie-humøret rundt klippet har været morsomt, og trodde de fleste ikke forstod det faktiske omfanget av klippet, som han beskriver som en 3 på sidene med en konisk bakside, ikke en “high and tight” frisyre som mange har hevdet.

Montanez har klippet flere kjente golfere tidligere, inklusive Tiger Woods, som han beskrev som en “enkel klipp” i intervjuet. På tross av innledende nervøsitet ved å arbeide med verdens mest kjente golfer, sørget Woods for å sette Montanez på en komfortsone. Montanez ser fram til å fortsette tjenestene sine på fremtidige golfarrangementer inkluderende US Open.

​Les hele saken på: Read More