Foto: Privat

Dagen før Qatar Masters er Espen Kofstad fjerdemann på ventelisten. Han regner ikke med å komme med i feltet, men reiser likevel til banen tirsdag.
neppe-plass-til-kofstad-i-qatar

TRENT I ABU DHABI: Espen Kofstad har den siste uken trent på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi, og er meget godt fornøyd med utbyttet av treningsoppholdet. Tirsdag reiser han til Doha Golf Club og Qatar Masters, der han er fjerdemann på ventelisten. Turneringen starter onsdag

Qatar Masters er den andre av de tre turneringene i europatourens Middle East Swing, og Espen Kofstad har oppholdt seg i Abu Dhabi den siste uken.

Tirsdag reiser han de rundt 600 kilometerne vestover til Qatar for å se om han kan få en plass i feltet i Qatar Masters, som starter onsdag.

— Det er en liten sjanse for å komme inn onsdag, men jeg reiser dit i morgen uansett, sier han til Golferen.no mandag kveld.

Sterkt felt

— Jeg håper på det beste, sier Kofstad, og legger til at treningen på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi den siste uken har gått meget bra.

Hans beste form kan absolutt være nyttig dersom han skulle komme med i Qatar Masters onsdag til lørdag.

Det er et meget sterkt felt med profiler som Henrik Stenson, Justin Rose, Sergio Garcia, Charl Scwartzel, Ernie Els, Robert Karlsson og Y.E. Yang på startstreken. Og så kanskje Espen Kofstad dersom fire til blant de 156 i feltet skulle trekke seg …

Se også: Livescoring fra Qatar Masters

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.