Nettstedet Golfboo.com har samlet over 6500 golfpakker fra 65 turoperatører. Utgiveren lover at du kan søke, sammenligne og bestille det meste som har med din neste golfferie å gjøre på ett nettsted.
6500-golfpakker-p--ett-nettsted

6500 GOLFPAKKER: Golfboo.com har samlet over 6500 golfpakker fra 65 europeiske tuoperatører. Nettstedet er ganske oversiktelig bygget opp, og kan være en grei hjelp i planleggingen av golfferier i Europa og Nord-Afrika.

6500-golfpakker-p--ett-nettsted

RANGERT HØYEST: Brukerne av Golfboo.com rangerer Stavanger GK høyest i Norge med 7,6 av 10,0 mulige poeng.

Golfboo.com er forholdsvis oversiktlig bygget opp, men vi savner et klikkbart kart der brukeren kan gå inn på det landet eller den regionen han eller hun ønsker å sjekke ut nærmere.

Utgiverne av Golfboo.com holder til i Malaga, og foreløpig er det golfpakker i Europa og Nord-Afrika du finner på nettstedet.

Utvalget er likevel imponerende, og de aller fleste europeiske prestisjebanene er med.

88 norske baner

Skandinavia er godt representert hos Golfboo. 538 svenske, 252 danske og 88 norske baner presenteres i guiden.

Totalt er det mulig å bestille starttid på mer enn 7000 baner gjennom nettstedet, der brukerne selv kan legge inn kommentarer og sette karakter på de forskjellige banene.

I tillegg til å være brukervennlig, gir rangeringen Golfboo en ekstra underholdningsverdi, som nok gjør at brukerne er lenge på siden.

De som ønsker å gi vurderinger og kommentarer, eller laste opp bilder fra sin favorttbane, kan logge seg på fra sin Facebook-profil eller enkelt opprette en gratis Golfboo-profil.

I Norge er i skrivende stund Stavanger høyest rangert med 7,6 (av 10,0), tett fulgt av Tyrifjord, Kongsvinger og Soon med 7,5.

Meland med 7,4 og Kongsberg med 7,3 er de øvrige norske banene som har fått mer enn 7,0 poeng. Men man får vel neppe noen premie for å si at rangeringen vil endre seg etter hvert som Golfboo.com får flere brukere.

Les også: Norske banerangeringer

125.000 vurderinger

Totalt inneholder Golfboo.com 125.000 banevurderinger, og utgiverne hevder det finnes over 200.000 hotellalternativer, tilpasset de fleste budsjetter.

Det er enkelt å søke enten du bare ønsker golf, eller komplette golfpakker med hotell, og du kan spesifisere priskategori og hotellkategori så vel som antall runder du ønsker.

Hvert land presenteres med en tekstdel (slik vi kjenner igjen fra trykte guider som for eksempel Rolex Golf Guide).

For Norges del er tekstbeskrivelsen overraskende nøyaktig når det gjelder beskrivelsen av golfdelen. Noen unøyaktigheter er der, men ikke verre enn de kan tilgis.

Alt i alt virker Golfboo.com som et godt gjennomtenkt nettsted det er enkelt å bruke, og som også norske turoperatører, hoteller og golfklubber bør vurdere å knytte seg opp mot.

Se også: Golfboo.com hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.