29. november 2023 12:41

LEDER AN FOR STOR NORSK TROPP: Christian Aronsen skal forsvare de norske fargene på PGA Catalunya sammen med Aksel Olsen (t.h) og 11 landsmenn til. Foto: Jan E. Espelid

Mange store navn er klar til Ecco Tour-åpningen i Spania tirsdag, der våre Nordic League-spillerne får ekstra motstand fra etablerte challengetour-spillere med mye europatour-erfaring.

Nordic Leagues sesongpremiere på PGA Catalunya Resort i Spania byr på en herlig blanding av spillere på forskjellige nivåer i golfkarrieren.

Blant dem unge, talentfulle Kristoffer Reitan, superveteran Christian Aronsen, norgesmester Jason Kelly og fjorårets stjerneskudd Jarand Arnøy og Aksel Olsen.

De leder an en i en 13 mann stor norsk tropp, som tirsdag til torsdag får brynt seg mot navn som danske Joachim B. Hansen, det svenske stortalent Marcus Kinhult og hjemmebane-profilen Jordi Garcia Pinto.

Nordic Leagues sesongpremiere innleder Ecco Tour Winter Series

Joachim B. Hansen og Marcus Kinhult mistet begge sine europatour-kort siste sesong.  Kinhult slo gjennom med et brak i 2014, og er med i Nordic Leagues sesongpremiere for tredje gang.

— Det er herlig at jeg kan være med i Ecco Tour Winter Series på PGA Catalunya Resort igjen. Det er en fantastisk resort med imponerende baner og treningsfasiliteter, og er derfor en opplagt måte å komme i gang med sesongen, sier 20-åringen fra Skaftö, rett sør for Svinesund, til eccotourens hjemmeside.

Fra Norge stiller også Lasse Gerhardsen, Peter Kaensche, Martin Ulseth, Torbjørn Johansen, Vetle Marøy, Fredrik H. Jullum, Sander Stavnar og Kevin A. Wright.

Se også: Livescoring fra PGA Catalunya

Kommentarer