Årets Open Championship går av stabelen på Royal St George’s Golf Club rett utenfor London i juli. Det er verdt millioner for turistindustrien.
vil-utnytte-open-banens-n-rhet-til-london

THE OPEN 2011: Royal St George’s Golf Club. 

vil-utnytte-open-banens-n-rhet-til-london

THE OPEN 1932: Prince’s Golf Club har arrangert the Open tidligere, og er en av kvalifseringsbanene i år.
vil-utnytte-open-banens-n-rhet-til-london

OGSÅ KVALIKBANE: Littlestone GC er også kvalifiseringsbane for thje Open, og også tilgjengelig gjennom golfpakkene.

2011-utgaven av The Open Championship skal for fjortende gang spilles på Royal St George’s Golf Club i Sandwich i Kent, knappe 120 kilometer øst for London .

Tradisjonene og nærheten til London ønsker selvfølgelig turistkontoret Visit Kent å utnytte til fulle, og har inngått et samarbeid med Golfbreaks.com, Europas største turoperatør innen golfreiser.

Med en rekke toppbaner i området vil Kent markedsføre seg som Londons nærmeste goldestinasjon, under to timer unna med tog eller bil.

Turistkontoret og turoperatøren har i samarbeid med lokale puber og hoteller satt sammen en rekke forskjellige golfpakker, inkludert pakker med spill på Royal St George’s Golf Club.

Kent går under tilnavnet Englands hage, og inneholder en rekke høyt rangerte links-og parkbaner samt et utall av botilbud i hoteller, puber og B&B.

Blant toppbanene som deltar i pakkene finnes de fem som utgjør Den kongelige golfkysten (Regal Golf Coast) med Royal St George’s, Prince’s (vert for 1932 Open Championship), Royal Cinque Ports, Littlestone og North Foreland.

Blant andre kjente baner finner vi europatourbanen London Golf Club (nær Brands Hatch motorstadion) og Nick Faldos mesterverk Chart Hills, og totalt finnes 16 forskjellige baner i de rundt 40 pakkene.

Pakkene selges både før og etter The Open, som går 14. til 17. juli.

Se også:
Om golf i Kent
Golfbreaks.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.