Viktor Hovland avsluttet The CJ Cup @ Nine Bridges i Sør-Korea med sin tredje tre under par 69-runde for turneringen. Og endte dermed på -7 og delt 31.-plass. Det etter at han fredag hadde gått sin sin 19. runde på rad under 70 slag på PGA Tour. Som er ny tour-rekord. SE VIDEO

Etter å ha fått Håpet om 20 runder under 70 slag på rad på PGA slukket lørdag da andreslaget på hull 18 endte i vannet til høyre for greenen, var 22-åringen tilbake med en god avslutning søndag

Viktor Hovland er blitt kjent for å avslutte sterkt. Og skuffet da heller ikke med fem birdier og to bogeyer i siste runde denne uken.

Turneringen i Sør-Kora ble vunnet av amerikaneren Justin Thomas, som tok sin tiende seier på PGA Tour med -20. Med det er han også spilleren med flest PGA Tour-triumfer før fylte 27 år.

Andreplassen gikk til Danny Lee fra New Zealand med -18 etter en tett fight med Thomas, som først ble avgjort på hull 18. Tre spillere delte tredjeplassen på -15: Cmeron Smith fra Australia, Hideki Matsuyama fra Japan og årets US Open-triumfator, amerikaneren Gary Woodland.

Viktor Hovland forteller om PGA Tour-rekorden. Video: GOLFTV/Eurosport

Se også: Resultater fra Sør-Korea

under 50-runde

Fra tidligere

Med fire under par totalt lørdag falt 22-åringen 21 plasseringer til delt 33.-plass før søndagens finalerunde.