Hovlands nye trener | Fransk historie | Dansk dynamitt | Det grønne gresset | Hatton tar hatten sin og drar

We can’t Waite: Hva vet vi om Hovlands nye trener Grant Waite? Litt, men ikke mye. Vi vet at han har jobbet sammen med selveste Mayo tidligere og har lagt ut en drøss med videoer på tuben. Han er nok litt mindre sær og litt mer pragmatisk enn Mayo. Det kan funke, det!

Fransk historie: Da han på hull 18 sikret seieren i Farmers Insurance Open leverte Mathieu Pavon det som må være tidenes franske slag siden Napoleon beseiret den russisk-østerrikske hæren i slaget ved Austerlitz. Med seieren ble Pavon den første franske vinneren av en PGA-turnering i nyere tid, og blåste med det en ny dose vind i de europeiske golfseilene.

Dansk dynamitt: De danske drenger dominerte både i De forente arabiske emirater og på Torrey Pines. Med Højgaard-brødrene og Thorbjørn Olesen i front må hele golf-verden dytte i seg kartoffel og kamelåså i tiden fremover. Det er et yndigt land!

Det grønne gresset: Hva i alle dager skjer under snøen? Blir det isbrann eller snømugg. Spørsmålene er mange, og det finnes noen svar, men dessverre handler alt om hva som blir sendt oss fra Meteorologisk Institutt. Det kan bli tidlig sesongstart, men det kan sannelig også bli isbrann og helvete.

Hatton tar hatten sin og drar: For usle 60 millioner dollar trøkker Tyrell Hatton halen mellom beina og tar følge med Jon Rahm til LIV-touren. Hattons temperament og væremåte har delt oss golf-fans i en årrekke, men han hører ikke hjemme på LIV-touren. Vi trenger ham på Bethpage sammen med de åtte skandinavene som skal sørge for europeisk seier blant ekle amerikanere.

Som alltid en drøss av snakkiser fra golfens verden. Dette var fem av de vi tok for oss i Fore!Boys-podden denne uken.