Tutta imponerer, sesongens åttende topp-10

ÅTTENDE TOPP-10-PLASSERING: Suzann Pettersen avsluttet Fubon LPGA Taiwan Championship med fire under par, 68. Det holdt til femteplass. Foto: Jan E. Espelid

Suzann Pettersen klarte ikke å vinne sin tredje seier i LPGA Taiwan Championship. Med en avslutning på fire under par, 68, avanserte hun til femteplass med -9.

Ni under par for turneringen var likevel ikke i nærheten av å true den suverene vinneren. Men 20 under par vant Lydia Ko med hele ni slag foran koreanerne Se Yeon Ryu og Eun-Hee Ji.

Selv om det ikke ble seier denne gangen (hun har én seier, fra LPGA Classic i juni), så kan vi ikke annet enn å bli imponert over 34-åringen, som fikk sin åttende topp-10-plassering for sesongen.

Se også: Resultater fra Taiwan


Runde 3: Tutta tre slag fra pallen

Suzann Pettersen klarte ikke utnytte «flyttedagen» i LPGA Taiwan Championship med en runde på én under pR, 71, lørdag. Dermed blir det ingen tredje seier i turneringen.

For selv om Suzann Pettersen er på delt sjetteplass før siste runde er hun hele åtte slag bak Lydia Ko. Så mange slag tror vi ikke at det er mulig for verdenstoeren å gi fra seg.

Heller ikke en plass på pallen blir noen lett oppgave for Tutta; det er tre slag opp til Charley Hull på tredjeplass og fire opp til Eun-Hi Jee på andre.


Runde 2: Tutta fyker oppover i Taiwan

Etter en småslapp åpning på to over par, 74, og delt 43.-plass i LPGA Taiwan Championship torsdag knallet Suzann Pettersen til med seks birdier og  ingen bogeyer fredag.

Tuttas birdier var spredd pent utover scorekortet med tre på hver side av rundingsmerket.

Hullene 2, 5 og 8 bidro til -3 for dagen halvveis mens hullene 12, 15 og 18 gjorde samme nytte på backnine, og sørget for dagens beste runde på seks under par, 66.

Det gir Oslo-spilleren fire under totalt, og plasserer henne i glimrende posisjon på delt syvendeplass før lørdagens moving day, fem slag bak Eun-Hee Ji fra Sør-Korea.


Før turneringen: Pressemelding fra NGF

Med solid spill over fire jevne runder kunne Suzann Pettersen notere seg for sesongens syvende topp 10-plassering etter helgens LPGA-runde i Sør-Korea.

— Spillet fungerte bra, og det var deilig å kunne signere for fire jevne runder, sier Tutta.

 LPGA-touren har denne uken flyttet seg til den nordlige delen av Taiwan når Fubon LPGA Taiwan Championship arrangeres for femte gang. Som i forrige ukes turnering har Tutta statistikken på sin side også i denne turneringen. Tutta vant turneringen i 2012 og 2013.

 — Banen vi spiller i Taiwan passer godt til min spillestil. Den gir mange birdie-muligheter, så her kan jeg være offensiv hele veien, sier Tutta.

 Tutta slår ut torsdag klokken 04.32 norsk tid sammen med Mirim Lee fra Sør-Korea og hjemmehåpet Yani Tseng.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: World Golf Championships-Dell Technologies Match Play Med Viktor Hovland( 22. -26. mars )

  D P World Tour Jonsson Workwear Open med Kristian Krogh Johannessen ( 23. -26. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Club Car Championship at The Landings Golf & Athletic Club med Kristoffer Ventura ( 23. -26. mars )

  LPGA; Drive On Championship med Celine Borge ( 33.-26. mars ) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.