22 år gamle Brandon Stone fra Rustenberg vant med -14 etter 71-67-65-67. Landsmannen Christiaan Bezuidenhout endte to slag bak.

Ingen skandinaver markerte seg i SA Open, danske Lasse Jensen ble best på delt 51.-plass med +1.

Se også: Resultater fra Johannesburg

Runde 3:

Tredjerunden i det sørafrikanske åpne mesterskapet, verdens nest eldste golfturnering, ble avbrutt klokken 14.25 norsk tid lørdag, og om aldri igang igjen.

Tredje runde starter opp igjen klokken 7.30 norsk tid søndag, og det med Brandon Stone fra Sør-Afrika og Daniel Brooks fra USA i teten med to slags margin på -10.

De to har henholdsvis sju og ni hull igjen å fullføre av tredje runde søndag.

Runde 2:

Keith Horne leder det sørafrikanske åpne mesterskapet, verdens nest eldste golfturnering, med -8, ett slag foran en trio med to landsmenn og en amerikaner.

Turneringen spilles på Glendower GC i Johannesburg, med Brandon Grace og Jbe Kruger samt amerikaneren Daniel Brooks på -7.

Espen Kofstad var førstereserve siden før forrige helg, men fikk likevel ikke plass i feltet.