Tre golfbaner i Calvià på Mallorca

Med tre golfbaner er Calvià kommune et av Mallorcas favorittsteder for golfere, både nybegynnere og erfarne spillere. Det milde klimaet hele året og det høye bane- og servicenivået gjør at mange golfere kommer tilbake år etter år.

Golfbanen Real Golf Bendinat åpnet i 1986 med ni hull, men har siden blitt utvidet og er i dag mer enn 5 kilometer lang og med 18 hull (par 70). Banen har en vakker utsikt over Palma Bay og er designet av Martin Hawtree. Banen beskrives som en av de vanskeligste på Mallorca, så nybegynnere får virkelig noe å bryne seg på hvis de prøver seg. Til gjengjeld belønnes innsatsen med vakker natur og høy kvalitet og god service.

Mallorca Santa Ponsa
Real Golf Bendinat gyr på vakker utsikt over Palma-bukten.

Golfbanen Real Golf Bendinat åpnet i 1986 med ni hull, Men har siden blitt utvidet og er i dag mer enn 5000 meter lang og med 18 hull (par 70). Banen har en vakker utsikt over Palma Bay og er designet av Martin Hawtree. Banen beskrives som en av de vanskeligste på Mallorca, så nybegynnere får virkelig noe å bryne seg på hvis de prøver seg. Til gjengjeld belønnes innsatsen med vakker natur og høy kvalitet og god service

Spill et av Europas lengste hull

Golf Santa Ponça ligger like ved feriebyen Santa Ponça og består av tre forskjellige baner. Banene ble designet av Folco Nardi i 1977 og har siden vært blant de mest populære golfbanene på Mallorca for både profesjonelle spillere og golfturister.

Den første banen, Golf Santa Ponça I, har vakker utsikt over fjellet Puig de Galatzó og 18 hull (par 72). Det tiende hullet (par 5) er dessuten et av de lengste i Europa med 590 meter. Golf Santa Ponsa II og III er kun tilgjengelige for klubbens aksjonærer.

Miljøvennlig golf på T Golf & Country Club

Golf Club T Golf & Country Club tilbyr en av de eldste, men også mest populære, golfbanene på Mallorca. Nylig ble klubben og banen renovert. I dag har den 18 hull (par 72) og er nesten 6.500 meter lang.

Under renoveringen ble det installert et spesielt miljøvennlig vanningssystem, som resirkulerer regnvann for å vanne banen, som minimerer vannforbruket. Det er også laget en spesiell vannbesparende gressvariant for å optimalisere bruken av vann. Banen er spesielt kjent for sine brede fairwayer og store greener, noe som gjør den til en utfordring for golfere på alle nivåer.

Følg i fotsporene til den danske vinneren av den siste utgaven av Mallorca Golf Open

Calvià var 21.-24. oktober ifjor vert for European Tour, som vendte tilbake til Mallorca for første gang på ti år.

Da turneringen var over, var det den 33 år gamle dansken, Jeff Winther, som kunne stille seg øverst på seierspallen. Han klarte å vinne turneringen over de to store favorittene, spanske Pep Angles og svenske Sebastian Söderberg. Jeff Winther tok dermed sin første European Tour-tittel. Turneringen fant sted på banene på Golf Santa Ponça.

Les mer: Visit Calvia

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: World Golf Championships-Dell Technologies Match Play Med Viktor Hovland( 22. -26. mars )

  D P World Tour Jonsson Workwear Open med Kristian Krogh Johannessen og Elias Bertheussen ( 23. -26. mars )

  LPGA; Drive On Championship med Celine Borge ( 33.-26. mars ) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.