To nordmenn videre i kvaliken til Asia-touren

VIDERE MED GOD MARGIN: Jarand Arnøy er klar for Asia-tourens finalekvalik etter fjerdeplass i førstesteget. Foto: Jan E. Espelid

Jarand Anrøy fra Fana GK og Kevin André Wright fra Miklagard Golf gikk begge gjennom førstesteget av Asia-toruens Q-School i Thailand. Nå venter finalesteget på samme bane.

Førstnevnte imponerte stort på Lakeview Golf Club i Hua Hin sør for Bangkok, og var med i tetkampen gjennom alle fire rundene.

Til slutt ble det fjerdeplass med -12 for bergenseren etter runder på 68, 65, 73 og 66 slag.

Han var ikke helt forøyd med én over par, 73, i nest siste runde, avslører han på Facebook:

Med litt mer utfordrende vindforhold og ikke helt skarp golf måtte jeg opp på 73 slag (+2) i går. Jeg var selvfølgelig ikke helt fornøyd med det, men med -7 totalt hadde jeg fortsatt 7syvslag ned til kvalifiseringsgrensen før jeg tok fatt på dagens avsluttende runde.

Lave skuldre

Jarand kunne dermed ta fatt på lørdagens finalerunde uten for mye nerver:

— Med god klaring nedover hadde jeg ikke veldig høyt stressnivå på start i dag. Jeg hadde planlagt å sette spillet på «autopilot» og gjøre det så enkelt som mulig for meg selv utpå der. Runden ble litt mer innholdsrik enn planlagt med blant annet ett luftslag som resulterte i en dobbeltbogey på hull 7. Men med ni birdies for dagen og to bogeys signerte jeg for en 66-runde (-5) og -12 totalt. Dette holdt til en fjerdeplas,s og kvalifisering videre til andre og siste steg som starter allerede på onsdag.

12 under par var tre slag bak vinneren, Jack Ireland fra USA.

Regerende normgesmester, Kevin Andre Wright, hadde runder på 69, 73, 68 og 73 slag, som ga -1 og delt 26.-plass. Det var ett slag bedre enn grensen for å gå til finalekvaliken, som spilles på samme bane 19. til 23. februar.

Og det er en offensiv og optimistisk Fana-spiller som ser fram til finalekvaliken:

— I det siste steget bruker vi, i motsetning til denne uken, begge banene på Lakeview Resort, i tillegg til at vi spiller fem runder. Det er cirka 276 spillere til start, hvorav 35 spillere får Asia Tour-kategori i år. Men jo bedre plassering man får, jo flere turneringer kommer man eventuelt med i utover året. Så jeg satser på å ta med meg det fine spillet videre til neste uke.

Se også: Resultater fra førstesteget

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.