Golfforbundet har inngått et samarbeid med Acushnet, som blant annet forhandler FootJoy og Titleist. Dermed er det klart for minimum tre nye år med Titleist Tour, skriver NGF i en pressemelding.
titleist-tour-tilbake

SAMARBEID: NGF har inngått et samarbeid med Acushnet, med merkene FootJoy og Titleist. Dermed er det klart for minimum tre nye år med Titleist Tour.

(NGF) Norges Golfforbund (NGF) og Acushnet er blitt enige om en treårig samarbeidsavtale som gjør Acushnet til offisiell utstyrsleverandør for Norges Golfforbund.

— Det var leit å måtte avslutte mange års samarbeid da Acushnet bestemte seg for å legge om organisasjonen for to år siden, uttaler generalsekretær Tor-Anders Hanssen i NGF.

— Desto gledeligere er det å ha kvalitetsnavn som Titleist og FootJoy tilbake i et langsiktig samarbeid.

Avtalen innebærer blant annet at Team Norway Junior Tour skifter navn tilbake til Titleist Tour. Som motytelse vil Acushnet forsyne NGFs landslag og satsingsgrupper med baller, bagger og sko.

— For Acushnet og Titleist har unge lovende spillere alltid vært et fokusområde. Det er viktig for oss å støtte de beste spillerne for at de skal få de beste forutsetninger til å lykkes i sin karriere som golfspillere, og det er derfor vi ønsker å være tittelsponsor for den øverste turneringsserien blant juniorer i Norge, sier Norgesansvarlig for Acushnet, Jan-Are Larsen.

Tour med vri

Titleist Tour starter på Stavanger GK i begynnelsen av mai og avsluttes i Frederikshavn i midten av oktober.

Nytt av året er at turneringen på Moss og Rygge blir en trekøllers turnering der spillerne kun kan ha med tre køller pluss putter i baggen.

— Vi gleder oss til noen fantastiske år med gode resultater og til å se utviklingen av nye talenter som kan hevde seg på en av verdens tourer i årene som kommer. Titleist Tour kan forhåpentligvis være et springbrett for videre suksess på golfbanen for disse unge spillerne, avslutter Larsen.

Se også: Terminliste Titleist Tour

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.