I følge agent Mark Steinberg er det fortsatt uklart om den tidligere så suverene verdenseneren blir klar til neste ukes Masters-turnering.

Tiger Woods spilte sin siste turnering i Wyndham Championship i august i fjor. Det endte med delt tiendeplass.

Mange fans har ventet i spenning på returen til PGA-sirkuset etter høstens ryggoperasjoner, og det var en almen oppfatning at Woods kom tilbake for å konkurrere på de lynraske greenene til Augusta National 8. til 11. april.

Tiger Woods agent lover ingenting

I en epost til GolfChannel.com forteller agent Mark Steinberg at det er «ingen ytterligere oppdateringer på det nåværende tidspunktet» da han ble spurt om Woods rekonvalesens etter den andre av to ryggoperasjoner høsten 2015.

The Masters har ingen påmeldingsfrist. I motsetning til vanlige PGA-turneringer, holder det at spilleren melder seg på turneringskontoret innen turnerings første utslag. Altså neste torsdag, 8. april.

Ryktene om at Woods ville kommer tilbake innen Masters skjøt fart da han i februar la ut en video på sosiale medier der hans slo nierjern mens tittelen ga uttrykk for fin fremgang. En uke senere uttalte han imidlertid til pressen at han ikke visst når han ville være tilbake på PGA Tour.

Se også: Spillere kvalifisert til The Masters