Tiger Woods’ håp om å spille i U.S. Open-turnering på Pinehurst No. 2 hang i en tynn tråd fredag kveld. Etter å ha levert en uvanlig 74-runde på torsdag, med 12 av 14 fairways, men bare 9 av 18 greens, visste Woods at han trengte rundt par for å klare cuten på fredag. Men det er ingen enkle dager i U.S. Open. Da han nærmet seg det 15. tee, klokken 17.30 lokal tid, var Woods to over for dagen og seks over for turneringen. Cut-grensen antok han ville være fem over, muligens fire.

Men det siste håpet forsvant på det 15. hullet. Woods hadde en sjansen til å ta en birdie fra 16 fot, men ballen sneiet hullet og Woods endte opp med å bøye seg over i skuffelse. Etter å ha pådratt seg en bogey på det 16. hullet og parret de to siste hullene, signerte Woods for 73 og gikk glipp av cuten med to slag. Han endte på sju over etter 74-73.

Etter turneringen, hvor Woods svarte på fire spørsmål fra media, bekreftet han at han bare har én turnering igjen denne sesongen, Open Championship. Han sa at det kan eller ikke kan være hans siste U.S. Open. Woods er ikke fritatt for fremtidige U.S. Open, akkurat som han ikke var i år. Han fikk en spesiell invitasjon fra USGA, som sannsynligvis vil bli tilbudt ham i all fremtid, eller i hvert fall til han ikke lenger ønsker en.

– Kilde: Golf.com

​Les hele saken på: Read More