Pinehurst, N.C.: På Pinehurst-banen i North Carolina på farsdag søndag, ga topptunge golfere Bryson DeChambeau og Rory McIlroy oss en fascinerende runddag. Begge har vokst opp med Tiger Woods som forbilde, men deformerte bildene av en “sulten Bryson” er over. DeChambeau har fortsatt kraftfulle underarmer, som tusenvis av tilskuere kunne se da han ofte spilte utenfor publikumssonen på søndag. Mens McIlroy kan matche Tiger Woods i treningssenteret, avvek hans spill på Pinehurst.
Merk til at spillernes kamp var for mer enn bare vinnerens sjekk på 4,3 millioner dollar. De ønsket også å være med i den berømte “to-timers klubben”, mennene som har vunnet U.S. Open to ganger.
Rory McIlroy og Bryson DeChambeau har begge tidligere vunnet US Open, hhv. i 2011 på Congressional og i 2020 i Winged Foot. Nå ønsket de en ny inskripsjon på troféet.
Dessverre endte dagen med en smertelig påminnelse om det tøffe arbeidet som kreves for å vinne US Open. Det gjelder å gjøre det riktige valget til rett tid. Dette fikk Rory kjenne på da han misset et 30 tommer putt på det 16. hullet, noe som sendte ham fra 7 under par til 6 under og bundet med DeChambeau.
I den siste runden endte Cat v. Cat på små detaljer og små skudd. Bryson DeChambeau viste seg som vinner, en kraftpakke med finesse og tankegang, og opplever nå gleden av å vinne US Open for andre gang.
Rory McIlroy derimot, vil prøve å vinne sin andre British Open den kommende måneden, og kjenner smerten av at hans andre U.S. Open seier var innenfor rekkevidde.
Kilde: ‘Sport at its finest’: Bryson vs. Rory became an agonizing U.S. Open brawl, Golf.com.

​Les hele saken på: Read More