Golfspilleren Tyrrell Hatton avkreftet nylig en misforståelse om at han er blitt ilagt store bøter, under den 124. U.S. Open i Pinehurst, North Carolina. Hatton, kjent for sin skarpe kommentarer og ærlige innrømmelser, holdt publikum underholdt med sine målrettede kommentarer og reaksjoner på banen. Dette har skapt en unik dynamikk som gjør han påtagelig annerledes i forhold til det ellers høflige og tilknappede golfmiljøet, melder spillernes egen instruktør.

Hatton, som nå spiller for LIV Golf, har gjort seg bemerket med kommentarer om alt fra langsomt spill, posisjonering av pinnene, til banning og utstyrets svikt. Selv om han tidvis er selvkritisk, synes hans til tider fyrige temperament å engasjere tilskuere. Under pressekonferansen på fredag ga Hatton lange og tankevekkende svar, og hevdet at han “bare sier det som det er”.

Hatton har ennå til gode å avslutte blant de topp 20 i en U.S. Open på seks år, med hans beste resultat på en sjette plass i 2018. Til tross for dette, ligger han godt an i turneringen etter fredagens spill, og går inn i helgen med tre under par, bare to slag unna ledelsen.

Kilde: Golf.com (orig. artikkel: “Tyrrell Hatton played great. His hilarious, revealing press conference was even better”)

​Les hele saken på: Read More