I et blogginnlegg forteller Tiger Woods at han ikke har anelse om hvor lenge han forblir skadet. «Jeg vet ikke når jeg kan konkurrere igjen,» skriver han.
tiger-vet-ikke-n-r-han-kan-konkurrere-igjen

UTE PÅ UBESTEMT TID: I et blogginnlegg på Tigerwoods.com forteller Tiger Woods at han ikke vet når han kan komme tilbake til golfen. Ryggskaden kan ta tre, fire eller flere måneder å lege, forteller han.

Det har gått halvannet måned siden Tiger Woods ble operert for sin ryggskade.

Men han aner ikke når han kan konkurrere igjen, melder verdenseneren i et omfangsrikt blogginnlegg på sin offisielle hjemmeside.

Tiden siden operasjonen har får det meste gått med til rehabilitering, mens golftreningen har begrenset seg til lett putting og chipping.

På Tigerwoods.com

I blogginnlegget, som altså er publisert på Tigerwoods.com, slår Woods fast at han ikke har noen som helst anelse om når han kan stille på første tee igjen.

Det betyr at han ikke bekrefter ryktene og spekulasjonene om at han stiller til start i The Open Championship på Royal Liverpool i juli.

— Jeg vet ikke når jeg kan returnere til golfen. Noen leges i løpet av tre måneder, andre fire, og i blant kan det ta enda lengre tid. Jeg vet ikke, skriver han.

Pusler rundt på treningsgreenen

Når han ikke er til behandling, bruker Woods tiden på sin private treningsgreen ved huset på Jupiter Island i Florida. Her venter han på grønt lys fra legene til å ta en ordentlig sving igjen.

— Jeg har telefonkonferanser med legene der vi oppsummerer situasjonen og planlegger hva vi skal gjøre videre.

— For det meste følger jeg et program som er ganske tregt med lite rehabiliteringstrening, men det må likevel gjøres, forteller han.

Les også: Hele blogginnlegget på Tigers hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.