Foto: Stiklestad GK

I samarbeid med Stiklestad Hotell tilbyr Stiklestad Golfklubb gunstige golfpakker til besøkende fra fjern og nær. Det å bo godt og spise godt hører med!

Stiklestad Golfklubbs bane på Trones ble anlagt, og først tatt i bruk som  korthullsbane med seks hull, høsten 1993. Siden har banen blitt omarbeidet og utvidet ved flere anledninger fram til 18 hull i 2008. Banen er vanligvis spilleklar i april-mai, og sesongen varer til oktober-november.

Det er en skog- og parkbane med internasjonal standard, og som ligger idyllisk vendt mot sørøst med utsikt over Trondheimsfjorden og store deler av Innherred.

— Det er allikevel andre fordeler mange besøkende trekker fram som det aller beste med denne golfbanen, sier daglig leder Tore Halvorsen.

— Noen sier de føler seg hjemme her, andre sier de føler seg veldig velkommen og at det er som om de har kjent folkene her i lang tid. Mange setter stor pris på vedlikehold og tilstand på selve banen, andre liker at den har god layout og er morsom å spille på. Ikke minst påpeker mange besøkende at servicen er meget tilfredsstillende, noe vi selvsagt er glade for å høre!

Niende sesong med golfpakker

Stiklestad mat lekker
God mat hører med til en vellykket golfferie.

I samarbeid med Stiklestad Hotell har golfklubben tilbudt gunstige golfpakker til besøkende fra fjern og nær siden 18- hullsbanen stod klar i 2008.

— Det å bo godt og spise godt hører med i en vellykket golfferie, kort eller lang, sier salg- og markedsansvarlig i Stiklestad Hotell, Ranja Arntzen.

Stiklestad Hotell er et Scandic Partner Hotel med høy standard beliggende på selve slagstedet Stiklestad. Hotellet er bygd som en integrert del av kulturhuset, og sto ferdig våren 2007.

— Sommersesongen byr på daglige aktiviteter for både liten og stor- men året rundt er det mulig å bestille ulike aktiviteter som kan gi oppholdet det lille ekstra. Golfpakken som golfklubben og hotellet samarbeider om, ble i 2012 kåret av golferen.no som beste kulturopplevelse, fortsetter Arntzen.

— Her får du en historisk meropplevelse i tillegg til de forventede hotellfasilitetene, tilføyer hun.

Kampropene har stilnet, men spenningen er beholdt

At golf er spennende er det ingen tvil om. I de avsluttende øyeblikkene er det som regel bare et par slag som skiller spillerne i teten. Ikke så rent sjelden avgjøres det hele med en putt, som gjør konkurransen nervepirrende og spennende til siste sekund.

På Stiklestad har kampropene stilnet og deltakerne er langt fredeligere, men stedet er fortsatt arena for spennende opplevelser og viktige beslutninger. Totalen kan da med rette beskrives som en spennende golfpakke!

Historisk sett har golf blitt ansett for å være en fritidsbeskjeftigelse for de høyere kretser, men de siste tiårene har dette endret seg, og det trekker stadig flere spillere over hele verden.

I Trøndelag finnes det etter hvert mange golfbaner med god kvalitet, og de fleste av dem tilbyr nybegynnerkurs.

Hotell-hovedlogo-miniDette burde være et godt utgangspunkt for å ta sommerens golfreise i Midt-Norge.

En oversikt over klubbene finner du på Trøndelag.com.

Les mer: Golfpakke på Stiklestad

Stiklestad Hotell
Stiklestad Hotell har høy standard, og ligger på selve slagstedet Stiklestad. Hotellet er bygd som en integrert del av kulturhuset, og sto ferdig våren 2007.