Srixon og Ecco nye utstyrssponsorer for NGF

AVTALE DE NESTE FIRE ÅRENE: NGFs generalsekretær Tor-Anders Hanssen (t.v.) har underskrevet samarbeidsavtale med Chrisco Golf, representert ved Jon Anders Wahlund og Ole Christian Selbekk (t.h.) Foto: norskgolf.no

Ecco og det japanske merket Srixon er Norges Golfforbunds nye utstyrssponsorer. Samtidig endrer Norges fremste turneringsserie for juniorer navn.

(Pressmelding NGF) Ecco og det japanske merket Srixon er Norges Golfforbunds nye utstyrssponsorer fra og med 2017. Representanter fra Chrisco Golf, distributøren av Srixon og Ecco i Norge, og Norges Golfforbund møttes denne uken på Ullevål Stadion for å skrive under en fireårsavtale.

NGF har vært i dialog med flere utstyrsleverandører de siste månedene i forbindelse med at den nåværende utstyrsavtalen med Titleist/Acushnet utløper ved årsskiftet. Valget falt til slutt på Srixon. NGF mener det er de som best kan hjelpe forbundet i juniorsatsingen videre.

Srixon og Ecco satser på juniorgolfen

— Srixon har tydelig signalisert at de ønsker å være med og utvikle juniorgolfen i Norge. De har vist sterk motivasjon og engasjement for vår ungdoms- og juniorsatsing, og vi er veldig glad for at vi har fått denne avtalen på plass. I kombinasjon med samarbeidsavtalen med Narvesen har dette gitt oss enorme muligheter til å utvikle juniorgolfen i Norge, sier Tor-Anders Hanssen, generalsekretær i NGF.

Han sier Srixon kommer til å være et godt synlig navn i Golf-Norge i årene fremover.

– Denne avtalen handler ikke bare om utstyr, men om hvordan vi ytterligere skal løfte Golf-Norge sammen, fortsetter Hanssen.

Avtalen innebærer at turneringsserien for Norges beste juniorspillere endrer navn til Srixon Tour.

— Vi i Chrisco har alltid vært opptatt av å støtte yngre spillere. Allerede på 1980-tallet hadde vi merket RAM, som både Øyvind Rojahn, Per Haugsrud og Thomas Nilsen spilte på. Når vi nå fikk sjansen til å jobbe med golfforbundet, var vi veldig interessert i det, sier Ole Christian Selbekk i Chrisco Golf.

Srixon er store på verdensbasis, og har i dag 77 spillere på de forskjellige internasjonale tourene. Samarbeidet med NGF gir mulighet til å spre Srixon-navnet, og gjøre det enda mer kjent i Norge.

Se også: Chrisco hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

  Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

  Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

  Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

  Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

  LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

  Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

  Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

  Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

  College:  NCCA Columbus Regional med Markus Wilhelmsen og Mats Ege (16.-18. mai)

  College:  NAIA Men’s Golf Championship med akob Stavang Stbhaug og Alexander Idland (17.-20. mai)

  College:  : NCAA Women’s Championship med Emilie Øverås (20.-25. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×