Tar du en utfordring er det ingenting som slår vintergolf på linksbaner. Pakk køllene og ta med ullundertøy, votter og lue til Sørvest-Englands Atlantic Links. 
spill--i-winter-wonder-links--i--

VAKKER OG UTFORDRENDE: Burnham & Berrow GC en halvtime sør for Bristol. Navnet er vanskelig, banen vidunderlig.

spill--i-winter-wonder-links--i--

BERØMT BANE: Saunton i Devon er meget høyt rangert blant engelske linksbaner, og den hyggelige starteren Lez Smith forteller deg alt du trenger å vite før du slår ut fra første tee.
spill--i-winter-wonder-links--i--

ENGLANDS MEST FOTOGRAFERTE: Hull 4 på Trevose i Cornwall er vakkert selv i vinterlys og bitende vind.

spill--i-winter-wonder-links--i--

OG ETTERPÅ: SKÅL! En tur på puben hører med. Denne ligger i fiskerbyen Padstow.

Atlantic Links er et samarbeidsorgan for fem av de beste linksbanene England har å by på, og ligger langs den milde Atlanterhavskysten mellom Bristol og Cornwall.

Fra januar og ut mars 2011 har klubbene gått sammen om å lage et knippe golfpakker under samlebetegnlensen Winter Wonder Links.

Pakkene gir deg mulighten til å oppleve et av de mest tradisjonsrike, men kanskje ikke så veldig kjente her hjemme, golfområdene i Storbritannia.

Pakkene går fra to netter og tre golfrunder til fire netter og fem runder. Prisene ligger mellom 240 og 485 pund, cirka 2300 til 4700 kroner.

De fem klubbene som er med i Atlantic Links byr på seks golfbaner, her listet fra nord til sør:
Burnham & Berrow i Somerset rett sør for Bristol, Royal North Devon (Englands eldste golfklubb, også kjent under navnet Westward Ho!) og Saunton (med East og West Courses) i Devon og St Enodoc og Trevose i Cornwall.

Uansett hvilken pakke du velger er du garantert strålende linksgolf, og en strålende opplevelse om du bare vet å kle deg etter forholdene.

Selv om Atlantic Links-banene er relativt ukjente sammenlignet med de ledende skotske og irske banene, er de blant det beste som kan oppdrives.

Banene bærer signaturen til arkitekter som Harry Colt og James Braid, og har vært vertskap for mange store turneringer.

Se også: 
Atlantic Links hjemmeside
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.