Banen der Evian Masters går av stabelen regnes som en av Europas mest naturskjønne. Nå kan du spille gratis der mellom 1. mars og 30. april i år.
spill-gratis-v-rgolf-p--evian-masters-golf-club

MELLOM SJØ OG HIMMEL: Evian Masters GC ligger vakkert til ved Genevesjøen.

spill-gratis-v-rgolf-p--evian-masters-golf-club

RESORTLUKSUS: Evian Resort tilfredsstiler selv den mest kresne.

Det er 5-stjerners Hôtel Royal og 4-stjerner Hôtel Ermitage i Evian som står bak tilbudet om gratis spill på den berømte Evian Masters-banen.

Så helt gratis blir det jo likevel ikke. Tilbudet krever nemlig at du er betalende gjest på ett av de to hotellene.

I en pressemelding sier hotellene at alle golfere har drømt om å sette føttene sine på de berømte fairwayene til Evian Masters Golf Club.

Selv om akkurat det muligens er å ta noe hardt i, så er det ingen tvil om at måten banen linker Genevesjøen og himmelen er blant de vakreste skuene en golfer kan ha.

Teknisk krevende

Par-72-banen er en teknisk krevende bane med sine skrånende fairwayer og flotte greener (som nesten alltid heller mot sjøen, selv når det ikke ser slik ut).

I mer enn 15 år har verdens beste kvinnelige spillere flokket til turneringen som med  hele 19 millioner kroner i premiepott er blitt den femte majorturneringen på damesiden.

Og i vår håper de altså at golfinteresserte i hopetall skal flokke hit.

I tillegg til den flotte banen kan hotellgjestene også benytte det imponerende Evian Masters Training Center. Ved hjelp av åtte moduler kan alle situasjoner som skjer på banen trenes på, og det er også en liten firehullsbane med tre forskjellige vanskelighetsgrader å trene på.

Se også:
Evian Resort
Evian Masters

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.