Sisite dag av The CJ Cup @ Shadow Creek i Nevada avanserte Viktor Hovland seks plasseringer til delt tolvteplass etter to under par, 70. Det ga - 8 totalt i turneringen. SE VIDEO

Med åtte under par ble det sesongbeste for Miklagard-spilleren, som endte to slag fra Topp 10 i The CJ Cup @ Shadow Creek.

23-åringen kom til turneringen fra en nesten tre uker lang spillepause, der han blant annet var gjennom en større tannoperasjon. Det var ikke noen behagelig opplevelse, avslører han til Eurosport.no:

Jeg måtte trekke tre visdomstenner. Egentlig var planen å trekke alle fire, men den siste var i nærheten av noe nerver som gjorde at vi ikke tok sjansen.

CJ Cup

Viktor Hovland endte tolv slag bak vinneren, Jason Kokrak. Amerikaneren vant sin første turnering på PGA Tour, to slag foran landsmann Xander Schauffele. Som på sin side var ett slag foran nok en amerikaner, Russell Henley, og engelske Tyrrell Hatton, på delt tredjeplass fra..

Etter to spilte turneringer i PGA Tours 2020/21-sesong står Viktor med én tolvte- og én 13.-plass, som kom i U.S. Upen på Winged Foot-banen i september.

Denne uken setter Viktor Hovland kursen for California, der ZOZO Championship @ Sherwood spilles fra torsdag til søndag.

Se også: Resultater fra Las Vegas