Karrierens beste runde for Reitan i Skottland

i Skottland St Andrews-debut Reitan i Tsjekkia

DET BLE FIRE RUNDER! Kristoffer Reitan endte på delt 37.-plass i Scottish Championship i St Andrews. Foto: Privat/Facebook

Kristoffer Reitan har slitt med å klare cutten i de europaturneringene han har fått plass i denne sesongen. Scottish Championship i St. Andrews ga han endelig fire runder.

Før Scottish Championship hadde Kristoffer Reitans fem siste europaturneringer endt i fire missete cutter og én turnering der han måtte trekke seg. I Skottland ble det fire runder torsdag til søndag.

Halvveis i turneringen på Fairmont St Andrews-banen var oslospilleren oppe og snuste på en topplassering med -7 på ellevteplass.

i Skottland

På sin profil på Facebook fortalte Kristoffer at han var strålende fornøyd med andrerunden, som ga han delt ellevteplass halvveis. Men avslørte også at det har vært en tung sesong så langt:

— Hvilken dag! Gjorde min beste runde i karrieren på europatouren i dag med en bogeyfri 64-runde (-8) i Scottish Championship! Det har virkelig vært et tøft år, men jeg føler at jeg endelig tar små steg i riktig retning. Endelig er vi klar for litt weekend-golf!

Dessverre ble helgens to runder ikke av samme høye nivå som fredag. Oslospilleren endte delt 37.-plass med -7 til slutt etter to over par, 74, lørdag og to under par, 70 i søndagens finalerunde

Spanjolen Adrian Otaegui avsluttet med en knallsterk ni under par 63-runde, og vant på -23. Det var fire slag foran engelskmannen Matt Wallace på andreplass, og seks slag foran landsmann Aaron Rai på den tredje pallplassen.

Denne uken står Kristoffer Reitan på startlisten til Italian Open på Chervò Golf Club i Brescia. Antageligvis med en større porsjon selvtillit etter <Skottland-turneringen …

Se også: Resultater fra St Andrews

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: Bermuda Championship med Kristoffer Ventura (29. oktober 1. november)

  European Tour: Cyprus Open med  Kristoffer Reitan (29. oktober 1. november)

  BlueGolf Tour: Savannah Open med  Andreas Halvorsen (27.- 29. oktober)

  College: East Lake Cup Match Play med Bård Skogen og Markus Braadlie (17. -28. oktober)

  College: East Lake Cup Stroke Play med Bård Skogen og Markus Braadlie (17. -28. oktober)

  College: UNG Fall Invitational med Magnus Randsted og Daniel Aas (26. -27. oktober)

  College: Carey Collegiate Fall Classic  med Alexandra Mudie (26. -27. oktober)

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×