Marianne Skarpnord er på vei til Kina og Buick Championship, som starter torsdag. Moss og Rygge-spilleren synes det er vanskelig med de lange pausene.
skarpnord----151--for-lenge-mellom-turneringene-

ENDELIG KLAR FOR TOUR IGJEN: Etter seks ukers pause er Marianne Skarpnord og kollegaene på LET klar for turnering igen- «Altfor lang pause», mener Moss og Rygge-spilleren.

skarpnord----151--for-lenge-mellom-turneringene-

DEN SISTE FINPUSSEN: Trener Darren Webster-Clarke går gjennom videobildene av Marianne Skapnords sving dagen før avreise til Shanghai og Buick Championship.

Det lyder et solid smakk! når Callaway-ballen treffes av Marianne Skarpnords åtterjern, og stiger i en optimal bue.

Ballen kurver seg behersket litt mot venstre før den lander mer enn godkjent nær flagget der ute på Moss og Rygge Golfklubbs treningsfelt.

— Den var bra! skryter trener Darren Webster-Clarke. Skarpnord er enig, og mener det var et verdig siste treningsslag før avreise til Shanghai søndag.

Når Skarpnord & co slår sine første slag i Buick Championship er det seks uker siden sist det var turnering på europatouren.

— Det er altfor lang pause så langt inn i sesongen! Når vi åpner med fem turneringer på seks uker, og så ingen turneringer de neste seks ukene, blir det veldig vanskelig å holde fokus og konsentrasjon på topp, mener 29-åringen.

Målet er topp-5

Skarpnord, som har trent med medbrakte, splitter nye Callaway-baller, erklærer at det holder med trening nå, og sender Webster-Clarke ut på rangen som ballplukker.

For selv om hun allerede etter tre turneringer i år hadde tjent mer en hun gjorde hele fjorårssesongen, er splitter nye tourballer for verdifulle til å bare bli spredd utover.

Men hun unner seg å fly på businessklasse på de lange flyreisene, avslører hun. I alle fall når SAS er grei og gir henne gode tilbud.

— Det er en utrolig forskjell å komme fram etter en lang flyreise når du har sittet komfortabelt hele veien, slår Moss og Rygge-spilleren fast.

— I år konsentrerer jeg meg om å bare ta én turnering om gangen, og da blir flyreisen en viktig del av det hele. Så får resultatet forhåpentligvis bli deretter, sier Skarpnord, som har topp-5 på pengelisten som uttalt sesongmål.

— I så fall nærmer du deg plass i Solheim Cup-laget. Snakker du med (europakaptein) Carin Koch?

— Ja da, jeg snakker en hel del med henne. Vi har et greit forhold vi. Selv om vi ikke akkurat er bestevenninner, avslutter en, som alltid, ærlig Marianne Skarpnord.

Turneringen i Shanghai spilles fra torsdag 7. til søndag 10. mai. Også Tonje Daffinrud er med i Buick Championship.

Se også:
Turneringsside Buick Championship
LET-ranking etter fem turneringer
Solheim Cup-ranking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.