Skarpnord: — For lenge mellom turneringene!

Marianne Skarpnord er på vei til Kina og Buick Championship, som starter torsdag. Moss og Rygge-spilleren synes det er vanskelig med de lange pausene.

skarpnord----151--for-lenge-mellom-turneringene-


ENDELIG KLAR FOR TOUR IGJEN: Etter seks ukers pause er Marianne Skarpnord og kollegaene på LET klar for turnering igen- «Altfor lang pause», mener Moss og Rygge-spilleren.

skarpnord----151--for-lenge-mellom-turneringene-


DEN SISTE FINPUSSEN: Trener Darren Webster-Clarke går gjennom videobildene av Marianne Skapnords sving dagen før avreise til Shanghai og Buick Championship.

Det lyder et solid smakk! når Callaway-ballen treffes av Marianne Skarpnords åtterjern, og stiger i en optimal bue.

Ballen kurver seg behersket litt mot venstre før den lander mer enn godkjent nær flagget der ute på Moss og Rygge Golfklubbs treningsfelt.

— Den var bra! skryter trener Darren Webster-Clarke. Skarpnord er enig, og mener det var et verdig siste treningsslag før avreise til Shanghai søndag.

Når Skarpnord & co slår sine første slag i Buick Championship er det seks uker siden sist det var turnering på europatouren.

— Det er altfor lang pause så langt inn i sesongen! Når vi åpner med fem turneringer på seks uker, og så ingen turneringer de neste seks ukene, blir det veldig vanskelig å holde fokus og konsentrasjon på topp, mener 29-åringen.

Målet er topp-5

Skarpnord, som har trent med medbrakte, splitter nye Callaway-baller, erklærer at det holder med trening nå, og sender Webster-Clarke ut på rangen som ballplukker.

For selv om hun allerede etter tre turneringer i år hadde tjent mer en hun gjorde hele fjorårssesongen, er splitter nye tourballer for verdifulle til å bare bli spredd utover.

Men hun unner seg å fly på businessklasse på de lange flyreisene, avslører hun. I alle fall når SAS er grei og gir henne gode tilbud.

— Det er en utrolig forskjell å komme fram etter en lang flyreise når du har sittet komfortabelt hele veien, slår Moss og Rygge-spilleren fast.

— I år konsentrerer jeg meg om å bare ta én turnering om gangen, og da blir flyreisen en viktig del av det hele. Så får resultatet forhåpentligvis bli deretter, sier Skarpnord, som har topp-5 på pengelisten som uttalt sesongmål.

— I så fall nærmer du deg plass i Solheim Cup-laget. Snakker du med (europakaptein) Carin Koch?

— Ja da, jeg snakker en hel del med henne. Vi har et greit forhold vi. Selv om vi ikke akkurat er bestevenninner, avslutter en, som alltid, ærlig Marianne Skarpnord.

Turneringen i Shanghai spilles fra torsdag 7. til søndag 10. mai. Også Tonje Daffinrud er med i Buick Championship.

Se også:
Turneringsside Buick Championship
LET-ranking etter fem turneringer
Solheim Cup-ranking

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour/European Tour :U.S. Open med Viktor Hovland (17. -20. september)

  European Tour: Open de Portugal (17. -20. september)

  Challenge Tour: Open de Portugal med Kristian Krogh, Espen Kofstad og Elias Bertheussen (17. -20. september)

  Nordic League: Ledreborg Palace Golf Masters   med Aksel Olsen, Jarand Arnøy, Sebastian Eidsæther Syr og Alexander Settemsdal (a) (16.-18. september)

  Elite Herrer: Garmin Norgescup 4 Hauger GK   (19.-20. september)

  LET: Lacoste Ladies Open de France  med Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud og Karoline Lund  (17. -19. september)

  LET Access Series: Amundi Czech Ladies Challenge  med Maiken Bing Paulsen  (16. -18. september)

  Elite Damer: Garmin Norgescup 4 Hauger GK   (19.-20. september

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×