-Foto-NGF-Ward

Eirik Tage Johansen fikk sin beste plassering for sesongen i challengeturneringen i Lumbres i Frankrike søndag. Med tre under par, 69, siste dag spratt han opp til åttendeplass.

Etter to gode runder i helgen ble det en topp-10-plassering for Eirik Tage Johansen også i år. Før Haut de France Golf Open hadde han en 19.-plass som beste plassering på de fem turneringene han har spilt på challenge- og europatouren i år.

Uken endte på -3 for siddisen. Det var den åttende topp-10- plasseringen i karrieren, hvorav én har kommet på europatouren og sju på challengetouren.

Åttendeplassen var verdt 44.000 kroner (4680 euro), og sendte 36-åringen fra Stavanger til 47.-plass på pengelisten med 144.000 kroner totalt (15.278 euro).

topp-10

Stuart Manley fra Wales og skotten Grant Forrest måtte ut i omspill etter at begge hadde endt på -6. Waliseren sikret seieren etter at Forrest gjorde bogey på det tredje omspillshullet.

Se også: Resultater fra Frankrike


Runde 3: Tage to slag fra topp-10

Eirik Tage Johansen var tilbake på 69-sporet i challengeturneringen i Lumbres i Frankrike lørdag. Med par totalt spratt 36-åringen 22 plasser oppover i Haut de France Golf Open.

Eirik Tage Johansen ligger to slag bak topp-10 på delt 16.-plass.Nederlenderen Daan Huizing leder på -7, ett slag foran Tom Murray fra England.

Søndag starter siddisen sin finalerunde klokken 11.22 i gruppe med franske Robin Roussel, som ligger ett slag foran Tage.

 

 

 


Runde 2: Svak andrerunde

Etter 69 slag i åpningsrunden av challengeturneringen i Lumbres i Frankrike, ble det 75 slag for Eirik Tage Johansen andre dag av Haut de France Golf Open.

Med tre birdier, fem bogeyer og én dobbelbogey falt siddisen hele 32 plasseringer til delt 38.-plass med +2 før helgespillet.

Det er fem slag bak topp-10 og ti slag bak ledende Tom Murray. Engelskmannen er tre slag foran Stuart Manley fra Wales og nederlenderen Daan Huizing.

Eirik Tage Johansen starter lørdagens runde klokken 10.53 i gruppe med Paul Maddy fra England.

 


Runde 1:  Åpnet på sjetteplass

Aa Saint Omer GC spilles over par, 71, denne uken. Med to under for dagen overnatter siddisen på delt sjetteplass, fire slag bak ledende Tom Murray fra England, som har tre slag ned til en kvartett på andreplass.

Eirik Tage Johansen deler sjetteplassen med sju spillere.